Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, niby nic mi nie było, wydawało mi się, że najbardziej ucierpiała moja duma, a wieczorem kostka zaczęła puchnąć jak cholera... Następnego dnia poszłam na prześwietlenie, okazało się, że kostka skręcona, chcieli mi unieruchomić gipsem na 5tygodni, ale że jakoś za trzy tygodnie miałam wyjeżdzać do Tunezji, to wyżebrałam stabilizator i oszczędzanie nogi:-) i dwa dni póżniej wyjechałam nad Bałtyk :-) ale przyjemności robienia sobie zastrzyków przeciwzakrzepowych w brzuch nigdy nie zapomnę 
uwierzysz, że nigdy nie słyszałam piosenki Happy?
bardzo pozytywna, prosta, klimatyczna, faktycznie może naładować baterie 
doszłam do 40sek., no nie byłam w stanie przejść dalej. Trudno, jestem jak większość społeczeństwa - jej widok mnie drażni, mimo, że dziewczyna jest ładna, ma super figurę i niezły głos. No wqrfia i tyle. 

zimy i śniegu nie znoszę, więc się nie wypowiem
ale zdjęcia zawsze z chęcią obejrzę 

nuuuuda....
no i fakt, że elektryki są mega ciche - gdyby nie to, że na desce rozdzielczej pojawia się napis "GO" to nie miałabym pojęcia, że już możemy jechać - nie ma tradycyjnego odgłosu odpalanego silnika
więc mało mnie wczoraj jeden na parkingu nie rozjechał, bo szłam zamyślona, a on się przyczaił znienacka... 
Ale fun był! 
Jest super!

...no ileż można

mrożone dłużej stoi
Zresztą kilka lat temu skręciłam nogę - lipiec, niedziela, godzina 15-16 (zabawa z pieskiem, którym się opiekujemy - taki kundel przy firmie) - mój m. że na SOR - odmówiłam - podjechałam do apteki nabyłam leki stosowne, profilaktykę przeciwzakrzepową miałam w chałupie
Zaopatrzyłam odnóże po powrocie do domu
i stwierdziłam że jak będzie gorzej to pojadę rano. Rano było tak samo więc leżałam na kanapie z nogę pod sufitem. Za dwa dni moja teściowa skręciła nogę - poszła do lekarza ortopedy i ... dostała taki sam zestaw leków jak ja
po kilku godzinach stania przed gabinetem.