• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

reklama
Dzieki Zoyka.
To kuzynka mojego taty, mojej babci siostry corka, nie bliska rodzina ale jednak jezdzilo sie do nich, kontakt jakis dawniej byl wiec i łyso mi dzis. A najlepsze jest to, ze tato dzis w trasie jadac jak nigdy myslal o niej i to mowil, ze calkiem dlugo zastanawial sie jak ona tam, co robi i co u niej slychac... A za 2 h dostali tel, ze zmarla. Jej maz pol zycia pije, jej siostra pol zycia leczy sie na raka (jest po mastektomii) a ona bez chorob poprostu sie zabrala...

Arrow fajna psina i zima tez ale na zdjeciu;) Powiedz macie tam lato i upaly? czy tak srednio z tym na jeza;)

klaczku no a kolezance sie glupio nie zrobilo, ze Karol 2-latek nie kumal o co chodzi z butelka ze smoczkiem?

Majuska Happy rzadzi, choc ja jakos malo slucham muzyki. Dla mnie rzadzi Beyonce z nowym kawalkiem 'Drunk with love'-mistrzostwo.

A mnie tam rybka czy jej glupio, czy nie - dzieci sa rozne, Karol tez dlugo pil z butelki, nie chcial niekapka, teraz z kolei pije tylko z niekapka, a zwykly kubek tylko jak ktos go poi. Nie jest taki do przodu. :-D Natomiast dobre jest to, ze chlopaki sa na tym samym poziomie - jeden od drugiego moze podlapywac rozne rzeczy, choc mam wrazenie, ze Karol wiecej mowi "zdaniami". W tej chwili mi sie drze "jeziemy Alam" bo ma obiecane.

Ollena - wyrazy współczucia. Tak bywa, a w sumie to może lepiej tak z nagła, niż się męczyć długo.

Arrow - psina świetna, a zima też, na obrazkach taką lubię nawet :-). Z jednej strony jestem zadowolona że nie ma w tym roku zimy, z drugiej trochę mam wyrzuty sumienia, bo mój pies zimę kocha. I najpiękniej wygląda na śniegu:
DSC_0562.jpgDSC_0729.jpg
Tak, tak, matki polki dogomaniaczki były zgorszone, że psy nie będą izolowane od dziecka...
Na dogomanii jest dużo różnych dziwnych zjawisk, kupa osób spod znaku
" kocham zwierzątka i nienawidzę ludzi" ale też Majuskę i Andzike poznałam na dogomanii i poza tym jest tam też parę innych fajnych osób.

A jeśli o ten wątek chodzi - no ja też mam poczucie że jest wyjątkowy, trzymamy poziom, i w dodatku wszystkie jesteśmy mądre i piękne... może powinni nam oddać władzę nad światem?:-D:-D:-D

Kłaczku - no to super! Miło, że Karol ma kolegę do zabawy i że się fajnie dogadują ( no bo to też różnie bywa). Mi tego brakuje właśnie - jakichś znajomych z dzieckiem w podobnym do Maksia wieku, żeby jeszcze byli osiągalni w zakresie spaceru...
Majuska - nie no, ja byłam przekonana że bubla nie wypuścisz, tylko się zastanawiałam jak to technicznie ogarnęłaś. Ale wszystko się ładnie ułożyło, jak widzę. No , zresztą nie mogło być inaczej.

Załączniki

• DSC_0562.jpg
    DSC_0562.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC_0729.jpg
    DSC_0729.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 67
Hełoł :-D
rzuciła mi się łazienka po Urbańskiej :-D Ja też taką miałam :-D tylko że na środku stał sedes z seledinową klapą a z sufitu smętnie zwisał kaloryfer :-D
lecę sobie popracować :baffled: SZIT
miłego :-)

Hej,

A ja szczęśliwa z powodu zakupu leginsów i bluzeczki dlaa Panny Julki. Pojechałam z J zareklamować buty do Deichmanna (kupił 27.12 i pękł obcas gumowy). Ku mojemu zdziwieniu Pani powiedziała żeby poszukał innych i załatwimy to na miejscu. Wstąpiliśmy do H&M i wypatrzyłam super leginsy czarne w białe kwadraciki . Zapytałam M czy kupi a ten odpwiedzial " mojej Julce kupię " no to dorzuciłam bluzeczkę i bidonik ze słomką w SMYKU :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ollena co do Beyonce więszość jej kawałków to mistrzostwo, osobiście jestem jej wielką fanką i właśnie zapoznaję się z jej nową płytą, poprzednią do tej pory jak słucham to mam ciary:tak: a co do cioci...może to głupio zabrzmi, ale uspokoiłam się Twoją wiadomością, bo wiesz, jak to czlowiek sobie wyobraża rózne rzeczy widząc znicz...tak czy inaczej wieści to są przykre:-(

Flo władza nad światem ..WOW ..to by sie działo:-D:-D:szok: Gjalpon jest boski w tym śniegu, a gdzie jego świta?:-D:-D

Zoyka a sobie nic nie wypatrzyłas na zakupkach? trzeba było już jechać do bólu na dzisiejszej "hojności" J.:-D:-D

Misia tylko się nie przepracuj:-D:-D..bo np. Andzike wczoraj poszła się szkolić i tyle ją widziano:-D

Majuska - wypatrzyłam czarną bluzeczkę na stójeczce za 129 ale nie chciał mi Gad kupić a na moje słowa "ale piękna ta bluzeczka" walnął tekstem " pięknie byś w niej na tej kanapie wyglądała"... to aluzja do siedzenia w domu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry