• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

reklama
Oj tam Zoyka na pewno jest coś czego J nie lubi;-),a poza tym czy Jula lansuje się wśród sąsiadów lepiej niż Ty tylko dla Jara na kanapie???Fajnie u nas w lumpku zrobili przez tydzień przed nowa dostawa zaczynają się obniżki ,a w poniedziałek przed dniem dostawy wsio po 1 zł na pewno ze 3 ciuchy wypatrzę :-)

Majuska wiem, wiem ale gdyby bylo cos gorszego, tzn ktos blizszy zmarl to nie zapalalabym zniczy na glupim fejsbuku.
Dzieki.
Masz plyte popdzednia B? Musze sie przejsc do muzycznego, moze maja cos na sale.
Sluchalas kiedys Mary J Blidge? tez jest mocna:)

Zoyka tez mamy te legginsy, fajoskie sa :)
A dzis kupilam sobie w VeroModzie 2 sukienki, (jedna byla tylko S wiec musze spytac Marsa czy nie wygladam jak w worku) i dluga czarna spodnice, zawsze chcialam miec a tu za grosze :-) SALE!

Pieke ciasto drozdzowe sypane, ciekawe czy wyjdzie :-)

witam się

Ollena - przykro mi z powodu Cioci, a wiesz, że ja ostatnio (chyba w sobotę) myślałam o mojej wychowawczyni z 6 klasy podstawówki, w sumie nie wiem dlaczego, a tu w poniedziałek dowiaduję się, że właśnie zmarła i jest pogrzeb... coś w tym jest.

azula - z moimi zatokami juz jakby troche lepiej, po wczorajszej wizycie fryzjerowej, nawet czapka lepiej "leży" na głowie, więc dziś cały dzień paradowałam z nia na głowie, poza tym wczoraj uskuteczniliśmy taką porządną medycynę ludową, bo wreszcie zostaliśmy sami (współlokatorka wczoraj wróciła do PL) i jakoś tak idzie ku lepszemu,

Majuska - ja się zastanawiałam nad tym jak dotarłaś wczoraj do końca strzyżenia, ale tez pomyślałam, że dokończyłaś nożyczkami lub może miałaś awaryjną drugą maszynkę,

Strzałko - zdjęcia śliczne i psisko i śnieg super!!!

Ja we wtorek miałam chwilę czasu, więc odwiedziłam "Armaniego" i udało mi się znaleźć parę fajnych rzeczy dla dzieciaków, a dla Alinki koleżanka mi kupiła 2 pary spodni dresowych (po domu), bo moje starsze dziecko się uwsteczniło i teraz przechodzi etap zabaw chodząc na czworaka i we wszystkich spodniach wydziera piekne dziury na kolanach.

Melduje sie po kolejnym spotkaniu z "Alamem". Chlopaki troche sie leja, troche wydzieraja sobie zabawki, dzis bylo na gruncie Alana i... Karol nauczyl Alana zjezdzac ze schodow na tylku. Bo Alan schodzil ladnie - juz nie schodzi. :-D No, zasieg spaceru to tak srednio, bo zywy marsz w jedna strone zajmuje nam 1h i 10 min. Sprawdzilam z ciekawosci. Z wozkiem oczywiscie, bo pieszo Karol by mi w obie strony jednak nie obszedl. Mooze w jedna - to ponad 5km, a on tak maksymalnie robil po 4 longiem. W kazdym badz razie jest doskonale - chlopaki sie bawia, kloca, bija, glaskaja, przytulaja i w ogole cala gama zachowan. Po powrocie dziecko mi padlo.

Helooooł :-)
Nadrobiłam spam:-D ale weny mi jakoś brakuje na pisanie - fabryka mnie dzisiaj pogryzła, wypluła, a na koniec pogłaskała po głowie:sorry: idę po browara, może wena wróci :-)
Zoyka - dobrze, że już w domu jesteście:tak:

:baffled: praca szkodzi i jest chorobotwórcza ...
schodząc dostojnie po schodach tak się zamyśliłam że z owych spadłam :baffled: mam lekko skręconą nyżkę :-D siedzę z odnóżem na stole obłożonym lodem. Kubul szaleje, m. wypełnia jakiś formularz :baffled: Bazylia drze otwór ... echhh

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry