• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

reklama
ale naprodukowałyście !

Misia - no współczuję oczywiście , ale co to jest ten zestaw p/zakrzepowy ?

Majuska - jak można nie lubić brukselki ? Uwielbiam. Często jem i Julka bardzo lubi jarzynową z brukselką.

Miałam rosół i dorobiłam warzywa na patelnię + udko. Warzywa mi się rozgotowały i jak poszłam prasować to wyparowała woda i się

przypaliły. :D

J jak wrócił to zjadł papkę i udko ale potem dodał " jak czasem wracam do domu i coś tam jadłem w dzień to zastaję super obiad a jak jestem niemiłosiernie głody ,ale nie nie kupuję na mieście bo wiem ,ze ma być extra obiad to jest skopany" :-D:-D

klaczku Karol daje radę z 5 kilometrów od razu ? Niezły jest. Julka latem by może dała radę , teraz kondycja spadła.

Majuska lubie Twojego Marsa, musi miec ciekawa osobowosc ;-)))

Ollena zaręczam Ci , że tak jest :-D..właśnie umierając z kataru, podesłał mi ten oto obrazek i mnie tym skończył..idę spać:-D:-D:-D

a94f05719e797caceb28a4e9e143902c_original.jpg

Załączniki

• a94f05719e797caceb28a4e9e143902c_original.jpg
    a94f05719e797caceb28a4e9e143902c_original.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 87
Się witam!

Właśnie zakończyłam tyrać! :angry: Dosić mam - jak to mówi mój synuś :)
D. mnie wkur*** niemiłosiernie i na koniec tego beznadziejnego dnia zrobie sobie zaraz drina! A co!

Zoyka
no ja też się na to nabrałam :)

Majuska
to tak jak ja z dziurkaczami wszelkimi :) Wiem, że powinnam mieć jeden "na zaś", ale zawsze szkoda mi kasy i jak pęknie to wtedy panikuje :)

Lece po tego drinka. Która chętna? :-)

Padłam! " * * * WNUKI: Nagroda od Pana Boga za nie zamordowanie własnych dzieci."

Ostatnia edycja:
ja tak tylko, odmeldować się
Misia - współczuję, ale kto to widział, myśleć w pracy?! ;-)
Andzike - a najwstrętniejsze jest grzane piwo z sokiem... Horror
BTW - Maks ma teraz fazę na jedną książeczkę, taką o myszach. Czytam mu to co wieczór, a tam na obrazku mama mysz myje gary, między innymi kieliszek po winie. I co wieczór patrzę na ten obrazek i myślę sobie, że jak bachor uśnie to ja pójdę do kuchni i sobie naleję kieliszek wina. A potem zapominam. Dziś też zapomniałam, a teraz to już nie warto.
Majuska - a fuj! Teraz będę się bała korzystać z toalety.
Próbowałam dziś kupić papier toaletowy z owieczką ( barankiem) - nie było! Ludziska wykupili :no:

Miłej nocy.

reklama
Witam się z kawą, zanim zniknę w czeluściach prezentacji na Zarząd:no:
Stolica zasypana, drogowcy jak zawsze zaskoczeni, a moje dziecko reaguje na śnieg z mieszaniną godności i wstrętu :-D Zdecydowanie wdał się w rodziców. No nic, trzeba przeżyć, zima się skończy i będzie wiosna.

Ollena - przypomniało mi się, jak pytałaś, gdzie Urbańska grała... otóż razem z Szycem dali popis w "Bitwie Warszawskiej 1920"...dostałam w pracy wejściówki i wybraliśmy się z P. na to arcydzieło - Szyc mocno się musiał zniżyć do jej poziomu, ale nawet mu się udało:no:
Flo - wino w książeczkach dla dzieci??? :szok::-D mamuśka kupiła w Rossmanie piękny papier w kaczuszki, ale ja też się już nie załapałam... :blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry