• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża po 40

:zawstydzona/y: nie chcę Cię Majusko narażać na zakrztuszenie się pożywieniem :-D
Kłaczku fakt: jakiś czas temu w klubie skomplementował mnie jakiś młodzian słowami: fajną masz doope :baffled: i to było wyszukane.
A fotki świetne :-)

reklama
Majuska - zdjęcia przepiękne. Właśnie o takich marzę. Brakuje mi tylko odpowiedniego aparatu.

Też jestem już zauroczona ! https://www.facebook.com/elena.shumilova.39

W Klubie MAlucha do którego chodzimy jest 10 dzieci w wieku od 23 mies do 3 lat. Wszystkie robią na nocnik albo na kibelek i mówią - poza Julią. Chyba wpadnę w kompleksy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zoyka niepotrzebnie, zacznij po 2r.z i zobaczysz reakcje. Chyba, ze juz zaczelas, ale roznie dzieci maja i lepiej nie nastawiac sie na sukces od razu.

Klaczku
PinaColadama w skladzie ma smietane kokosowa, a ten drink nazywal sie w barze poprostu Pineaple Malibu, zreszta tu w IE tak samo sie nazywa. To malibu z sokiem anansowym i lodem. Just this.

misia fajnie jak ktos walnie komplementem, a jesli juz nawet od mlodszych slyszysz to swiadczy o czyms :-) a co do smierci jako czesci zycia.. przeraza mnie to.

Pola dostaje antybiotyk (Dalacin C 300mg) od 6 stycznia. Jest 18, czyli bierze 11 dni i poprawy zadnej. Kiedy dzwonic do weta i prosic zeby wymyslil cos nowego?

Ostatnia edycja:
Zoyka i siku i mowa mogą nagle któregoś dnia Cię zaskoczyć .Możesz próbować co jakiś czas posadzićna nocnik ale jest tak ,że jedne dzieci w wieku półtora roku inne mając 3 więc dlaczego już chcesz popadać w kompleksy po prostu na taką grupę trafiłaś .Amelka mówi wyraźnie kilkanaście wyrazów reszta to pyskowanie w jej własnym narzeczu ,a z nocnikiem też my w czarnej doopie.Misia :-);-):-Dniezła z Ciebie doopa i do tego te priekrasnyje głazy tzn"a wszystko te czarne oczy":tak:

Misia - skoro jesteś komplementowana przez co najmniej dwa pokolenia (oczywiście wedle kanonów danego pokolenia), to znaczy, że Ty fajna doopa jesteś i w dodatku z pięknymi oczami (cholerka mój były na spory biust mówił - duże niebieskie oczy) - na pewno ten Pan miał oczy na myśli???

Katrina :-D jeśli pan miał rtg w oczach to faktycznie jest szansa że komplementował co innego :-D ale przypominam że mamy zimę mimo wszystko i byłam ogacona :-D
Zoyka spokojnie -może poszukaj jakiegoś żłobka na część "etatu" ? U Kubuli żłobek faktycznie sprawdza się, zauważyłam że wystarczą dwa-trzy dni w żłobku i Kubula sygnalizuje siusiu. Kupiszona sygnalizuje tuż po :-D
U mnie leje deszcz :-( ciekawe kiedy się to w snieg przemieni :-(

cześć
nie żyję... objechaliśmy dziś na Dolny Śląsk i nazad, zmarzłam jak pies... wiecie, że cholerna autostrada to wydatek 38 zł w jedną stronę??? Paranoja

Zaraz Was będę doczytywać i może jeszcze zbiorę siły, żeby dać głos.
Na razie obejrzałam te zdjęcia - rzeczywiście, nastrojowe. A dodatkowy plus za dużego psa.

reklama
a ja szukam od godziny na Allegro deski sedesowej i dolnopłuka i żeby było od jednego sprzedawcy i nie mogę znaleźć. No jak jedno pasuje to drugie nie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry