• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża po 40

reklama
Czesc,
poddalam sie wczoraj ze spaniem... zmija za nic nie chciala usnac i juz juz zamknela oczka w lozeczku wiec po cichu wyszlam z pokoju nakarmic Tabrisa i nagle slysze na gorze tuptup. Zdretwialam. Panna wycisnela sie miedzy szczeblami i rozlewala wode w lazience. Wrzucona do lozka odstawila histerie wiec wzielam ja do siebie i po pol godzinie w koncu padla. Ja tez padlam :baffled:
Nocnik sluzy do siedzenia bez pampersa ewentualnie do noszenia na nodze zamiast kapcia :baffled: lubi ten sprzet ale nie do celow jemu przeznaczonych. Jak jest kupa to smrodek, okrzyk KUKA i dzika ucieczka zeby pampka nie zmieniac. Wasze dzieci tez sie tak wija podczas przebierania? Doszlam do wniosku, ze nie bede nic na sile a przyjdzie ciepla wiosna i lato kupuje 15 par majtek i jak bedzie mokro i niewygodnie to panna sie nauczy korzystac z nocnika. Trudno, pomecze sie jeszcze kilka miesiecy chyba ze zalapie w tym czasie o co chodzi.
Czekam na Roberta bo wczoraj gral Weekend i chlop robil im za akustyka a potem mial jeszcze grac dyskoteke. Jestem ciekawa jak im to wyszlo i jakie wrazenia, no ale jeszcze spi bo pewnie skonczyl prace gdzies o 4.00. Widzialam na FB ze nasz kumpel zrobil sobie zdjecie z Weekendem wiec chyba bylo niezle. Oczywiscie ta moja lajza o czyms takim nie pomyslala w ramach promocji swojej osoby. Faceci... Marsjanie... :-D
Zapraszam na kawe!

Witam z kawką :-)
Za oknem szaro i buro, mgła taka, że nie widać bloku obok:szok:
Kacper dziś od rana ma dzień na "nie" - obudził się jak P. wychodził z domu i zrobił dziką awanturę, że chce iść z tatą,... :no: było wycie, rzucanie się na drzwi, szlochy i kupa nieszczęścia... wyczerpany rozpaczą zasnął na 15min po czym wstał i poszedł do pokoju i siedział tam podejrzanie cicho... okazało się, że wysmarował sobie cała twarz Mustellą do pupska :no:(nawet nie wiem jak ją sobie wziął:sorry2:). Siłą odebrałam - ryk... po 10 min spazmów wpadł na pomysł wchodzenia do wózka - ok, nie miałam nic przeciwko, do momentu aż przystawił sobie wózek do blatu w kuchni, wszedł i zaczął sięgać po noże:-D Zabrałam - spazmy :-D Teraz wziął z łazienki szampon i się wkurza, że się nie daje odkręcić - jak jakimś cudem odkręci to mu zabiorę. I znów będzie ryk:-D
Śniadanie też nie wzbudziło entuzjazmu - kaszka NIE, kanapka NIE, jogurcik NIE, herbatniczek O TAK! :-D więc dziś na śniadanie herbatniki...:sorry2:

Miłego dnia, może będzie lepiej :-D

witam ,niestety nie dam rady was nadrobic ,wiekszosc czasu leze a laptopa nie mam wiec musze wstawac do kompa ale to najwyzej na chwile siusiu,herbatka no i net,czas ucieka szybko
moja mala tez ma awersje do nocnika,rano oczywiscie mowi,ze zrobi siusiu ,zaczyna sciagac pizamke i nagle jest stanowcze nie......tez czekam na cieplejsze dni co by latala bez pampka juz mam ok 10par majtek bedzie dokupic drugie tyle
pozdrawiam i milego dnia

La luna, kciukasy mocne. Czasem trzeba polezec, zeby bylo dobrze.

Majuska, kup im Anti Hairball z Whiskasa. Wiem, firma podla, ale to akurat dziala i koty to lubia. Moje to zarly i nigdy nie bylo im dosc.

mAJUSKA ZGADZAM SIE Z KLACKZIEM, KOTY TO UWIELBIAJA, NASZ WYZERA JAK SUCHA KARME a suchej nie tknie normalnej;) Tylko Whiskas! (sorry za Caps).

Ania ja zrobie jak Ty, tylko ze zaczne latem odpieluszanie, jak juz bedzie mogla swobodnie po podworku biegac bez galotow. A co do przebierania to ni wije sie, jak zrobi kupe biore do lazienki, ona stoi, ja sciagam pampera, wycieram pupe zwyklym papierem, pozniej myje w umywalce i ubieram tez na stojaco. Nie ma zadnego wicia.

cześć dziewczynki
Toniemy we mgle. Teraz trochę zelżało, ale rano było absolutne mleko. Maks wstał w nie najgorszym nastroju, za to mi ciśnienie podniosła teściowa - zadzwoniła chyba przed 8 - no o tej porze, w sobotę, to ja myślałam że ktoś umarł czy co. A tu nie, teściową gardło boli więc Adam ma jej przywieźć tabletki do ssania...
Maks dostał furii podczas zakupów, bo był już śpiący. Zaraz jak dojechaliśmy do domu zapakowałam do wózka - zdjął i wyrzucił skarpetki, wyrzucił psią kołderkę i koc, a potem zasnął. No to został doubierany i śpi.
Andzike - jak tam? Szampon ocalał? Jakaś poprawa nastroju, czy dalej wszystko źle? Zaglądałaś do paszczy? Bo Maks się tak ostatnio strasznie wściekał, a potem się okazało że się trójka przebijała.
La luna - Ty leżysz po amniopunkcji? To teraz za wyniki trzymamy kciuki, mocno!

leze po amnio ale tez mam zagrozona ciaze poronieniem wody byly ciemne bo krwawie tyle,ze tylko w srodku na zewnatrz nie biore progesteron dowcipnie ,dziekuje za kciuki

No to odpieluchowywanie chyba u wszystkich letnia porą ,a czasem trzeba będzie zaczekać do kolejnego lata.Czas odpieluchowania to między półtora ,a trzy lata więc mam nadzieje ,że już tego lata uda się:tak:Właśnie mi zaśmierdziło idę wiercidupkę przebrać (Anko niestety też koszmar z tym przebieraniem i ucieczki i wiercenie)
La luna && za wyniki .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry