• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża po 40

Andzike na pewno brakuje mu porannego klina zeby sie podniesc po wczorajszej degustacji procentow :-D
Wanda dzisiaj rano spotkala sie ze stolem :baffled: to samo oko co ostatnio klockami, tym razem rozwalila luk brwiowy.

reklama
Andzike zrobilam ruskie, ale wyszly twarde jak kamien. never again!

Faworki lubie, wiadomo ze paczki bardziej ale to wyzsza szkola jazdy ;-) narazie pozostane przy faworkach bo expresowo sie robi i tak samo expresowo znikaja;)

AnkoD czemu się nie przyznajesz, że masz dziś 18-tkę:-p

Wszystkiego najlepszego Aniu nasza kochana, niech Ci się wszytko układa jak po masełku:-):-)

(tapeciarnia.pl)64738_mezczyzna_dlon_roze-oryginalny.jpg

Ollena pierogi:szok::szok::szok:....ja kupuję:tak:faworków też nie lubię, moja babcia produkowała to w strasznych ilościach na tłusty czwartek, ale ja tego nigdy nie polubiłam, u nas też się mówiło na to chrust, za to uwielbiałąm pączusie, które moja babcia też z tej okazji smażyła, nadziewane dżemem z róży własnej produkcji..niebo w gębie, i ważyłam wtedy jakieś 45 kg więc mogłąm żreć ile wlazło:-D

Zima u nas jak jasna cholera, ale licze , że to kilkudniowy jej przebłysk :-D, zainspirowałyście mnie i kupiłam dziś kakao z Wedla, jak brzuchy opadną po obiedzie, to będę robić i będziemy się nim rozgrzewać, a na wieczór kupiłam sobie winko, tak więc wrócę tu na pewno potem w wesołym nastroju i mam nadzieję, że będziecie mi towarzyszyć:-D

Andzike nie wiem co z tym mózgiem, to jakies podchwytliwe pytanie:-D

Załączniki

• (tapeciarnia.pl)64738_mezczyzna_dlon_roze-oryginalny.jpg
    (tapeciarnia.pl)64738_mezczyzna_dlon_roze-oryginalny.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Po dwóch gripeksach i dwóch ibupromach ból głowy minął :)

Zrobiłam pyszne spagetti z tuńczykiem. Użyłam pomidorów w puszcze i było naprawdę pyszne. A teraz w 10 minut zrobiłam ciasto bananowe i juz się piecze. Ale mi smakuja pomidory z puszki firmy dawton. Moge je jeść łyżeczką prosto z puszki.

U nas nadal mrozi. Ze spaceru nici.

Aniu wszystkiego najlepszego w takim razie :) I ja styczniowa. Mój Ojciec od kiedy pamiętam zawsze pokręcił dzień moich urodzin. W tym roku też i był z prezentem i życzeniami wczoraj.

Faworki lubię ale pączki uwielbiam. To moja slabość. W tłusty czwartek jestem skłonna stać 40 minut w kolejce za nimi w mojej ulubionej piekarni i mogę zjeśc 5 :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ania - wszystkiego Naj! Spełnienia wszystkich marzeń!
azula
zgadła :-D rozum został pozbawiony oczek, zgadnijcie przez kogo:sorry2:
majuska - ja dziś na wieczór mam piwko i nie zawaham się go użyć:-D
Zoyka - ja też uwielbiam pączki:-Dw moim osiedlowym sklepiku z alkoholem pieką na miejscu przepyszne, jak siedziałam w ciąży na zwolnieniu to zaczynałam dzień od spaceru z psami i kupna dwóch pączków do kawy :-D teraz ubolewam, że jeżdżę wcześniej do pracy i jeszcze nie są usmażone :-(
Ollena - spróbuj za jakiś czas :tak: praktyka czyni mistrza :-D

Majuska Ty zdrajco :-) nie ma co sie chwalic, ze 43 stuknelo wlasnie dzisiaj.
Dziekuje za zyczenia :-D
W domu u mnie smazylo sie i paczki i faworki na tlusty czwartek. Wole paczki :-D tutaj maja takie pyszniutkie w tesco nadziewane jakims rzadkim dzemikiem. Pakowane sa po piec sztuk i zre je na potege a biodra rosna :baffled: Chyba jedyne dobre slodkie pieczywo w tym kraju :)))
Wanda wcina galaretke wylizujac ja ze stolu :baffled: nieopatrznie pozwolilam dziecku by jadlo sobie samo z miseczki....

reklama
Ania 100 lat, duzo zdrowka!
Biedna Wandzia, musiala niezle przydzwonic...

DO pierogow malo wody dodalam i dlatego takie twarde... przynajmniej wiem jaki zrobilam blad.

Majuska chrust smazyla babcia, paczki tez. Tzn dziadek robil, babcia dyrygowala... boskie byly i jedne i drugie. Teraz druga babcia robi raz na jakis czas paczki.
Ty pierogi kupujesz? nie podejrzewalabym Cie o to ;-)) Ja jak mam kupowac to wole nie jesc, to nie to samo:(

Ania te paczki o ktoych piszesz to sztuczniaki, moze i dobre ale nie ma to jak polski paczek W ogole wszystko co ichnie mnie odrzuca na km... Ja w polskim sklepie kupuje i perfidnie pochlaniam. Ale teraz tylko 3 pl sklepy mamy wiec w Tlusty Czwartek bedzie pusto, musze sama!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry