reklama

Ciąża po 40

Zoyka ale kto Ci mowil, ze przy -10 sie z dzieckiem nie wychodzi? oczywiscie ze sie wychodzi tylko na krocej! na krotki spacer najlepiej na nogach, polaczony z sankami. Juz nawet Ci nie mowie ze jak czujesz, ze Ci zimno to wracasz bo jakbym tak do tego podchodzila to bym wracala po 5min bo mi jest zawsze zimno a dzieci biegaja radosnie.

katrina
ja mam zawalone gardlo,bolace, katar zatykajacy nos i uszy mnie bola...

Moja apetczka lepiej zaopatrzona, jako ze wiem, ze tu nie dostane takich lekow jak w PL. Jedyne co to juz antybiotykow z PL nie woze bo tu mam za darmo. Ale mam antywirusowe, antykaszlowe, antyalergiczne,przeciwgoraczkowe,na oparzenia Silol, leki na zoladek, na robale i duzo innych rzeczy ;-))

reklama
Flo piękny widok to musiał być jak Maks głaszcze Cię po głowie ze współczuciem :-D

zmywarka postaci mego M właśnie zmywa po obiedzie. :-D:-D Julka trze oczy od conajmniej 14 ale za diabła nie chce się położyć.

Właśnie zamontowaliśmy nawilżacz powietrza co to nawet jonizuje. |Przypomniało mi sie ze kiedyś kupiłam sobie jak przez rok miałam zapalenie gardła.

Apteczka - zawsze mam nurofen dla Julki, czopki glicerynowe, maść majerankowa, wodę morska do noska, plastry i bandaż, masz na odparzenia. Musze w takim razie dokupić na oparzenia i zranienia oraz na biegunkę dla Julki. Wodę destylowana mam zawsze i spiryt salicylowy też.

Majuska oj taj tam , jestes guru i dasz radę.

no i podesłała mi znajoma:
Ile kosztuje dziecko? - wideo Dzień Dobry TVN
chyba żeby mi ciśnienie podnieść tymi *******etami.
Faktycznie ekspertki jak cholera - z naniami i marysiami do sprzątania i z pensja na poziomie zer kilku.
Zoyka ostatnio sobie przypominam starocie :-) Sting, Zespół Reprezentacyjny, Voo Voo :-)
W pracy mam nowości wszelkie ale nawet tytułu nie potrafię powtórzyć :-D
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=EkVzhxpLyi8

Ostatnia edycja:
- SIEKA!
Wiec pognalam do kuchni po jego Danio, otwarlam w biegu, lyzka w kbek, pod ryj...
- Uuuch! (znaczy sie zarl nie bedzie)
- SIEKA!
- dawalam, nie chciales
- sieka! PIESIE SIEKA!
:wściekła/y:

a ja jak mi się coś podoba to puszczam do zrzy...a :D

oglądam torebki w necie bo zapragnęłam nowej :laugh2:

Podłączyliśmy jonizator. Mamy wilgotność powietrza w domu 20 . Szok. Dla dobrego samopoczucia powinno się mieć 40-60%

Poczytałam dzisiaj o tej jonizacji bo każdy gada, ja klepię a tak naprawdę nie wiedziałam o co chodzi do końca.

Jonizacja powietrza - zdrowie!

Jonizator powietrza. Czy warto? Jak działa? - Profilaktyka - Zdrowie - diety, grypa, cukrzyca, alergie, nowotwory, psychologia - najnowsze informacje - Dziennik.pl

ja dziś z tego wszystkiego wypucowałam całą górę :sorry2: zrobiłam 3 prania..a potem w ramach nagrody zrobiłyśmy se z Paćką deser z kaszy "mamby":-D z jabłuszkiem i cynamonkiem....
ja z muzyki to wszystko łykam, prócz hip-hopu ;-)kiedyś słuchałam głównie metalu i tym podobnych gatunków muzycznych, byłam też długoletnią fanką Madonny, tej nowszej juz niekoniecznie, Fredka Merkurego uwielbiam, Muse to własnie do orzygania mogę i się nie nudzi, przy starym dużo rocka słucham, ostatnio jaram sie Pharellem, Daft Punkiem i nową płyta Beyonce:-D

mamy ostatnio czarną serię, wszystko się psuje, zaczęło się od mojej maszynki, potem komp, potem kilka pomniejszych rzeczy, teraz użeramy się z netem, rozłącza nas co chwilę, chyba ruter do naprawy trza oddać......:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry