Zoyka ale kto Ci mowil, ze przy -10 sie z dzieckiem nie wychodzi? oczywiscie ze sie wychodzi tylko na krocej! na krotki spacer najlepiej na nogach, polaczony z sankami. Juz nawet Ci nie mowie ze jak czujesz, ze Ci zimno to wracasz bo jakbym tak do tego podchodzila to bym wracala po 5min bo mi jest zawsze zimno a dzieci biegaja radosnie.
katrina ja mam zawalone gardlo,bolace, katar zatykajacy nos i uszy mnie bola...
Moja apetczka lepiej zaopatrzona, jako ze wiem, ze tu nie dostane takich lekow jak w PL. Jedyne co to juz antybiotykow z PL nie woze bo tu mam za darmo. Ale mam antywirusowe, antykaszlowe, antyalergiczne,przeciwgoraczkowe,na oparzenia Silol, leki na zoladek, na robale i duzo innych rzeczy ;-))
katrina ja mam zawalone gardlo,bolace, katar zatykajacy nos i uszy mnie bola...
Moja apetczka lepiej zaopatrzona, jako ze wiem, ze tu nie dostane takich lekow jak w PL. Jedyne co to juz antybiotykow z PL nie woze bo tu mam za darmo. Ale mam antywirusowe, antykaszlowe, antyalergiczne,przeciwgoraczkowe,na oparzenia Silol, leki na zoladek, na robale i duzo innych rzeczy ;-))

zrobiłam 3 prania..a potem w ramach nagrody zrobiłyśmy se z Paćką deser z kaszy "mamby"