reklama

Ciąża po 40

Melduję się na moment, mieliśmy dziś odwiedziny przyjaciół z ośmiomiesięcznym synkiem - w przeciwieństwie do Felicji Kacper kompletnie nie chciał się dzielić z Jaśkiem zabawkami, jak tylko Jasiek wybrał sobie coś z pudła to okazywało się, że jest to właśnie ta ukochana zabawka Kacpra, którą koniecznie on się chciał bawić:-D
Poza tym objedzona jestem okrutnie, poszłabym spać, ale mi się nie chce, a jutro znów do roboty, ehhh...

reklama
Andzike bo KAcper woli dziewczyny :)

Beyonce też lubię i Rihannę i Kety Perry. Uwielbiam tez płytę Jenifer lopez w wersji hiszpańskojęzycznej.
Jak miałam lat nascie kochałam Sandrę -to była obsesja.

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Niniejszym oświadczam, że należy mi się honorowe obywatelstwo na Marsie, doktorat honoris causa z marsjaństwa i medal z kartofla dla matki idiotki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wychodzimy od kuzynki. Ubrałam Maksia - sweterek, kurteczka, czapeczka, rękawiczki i potuptaliśmy do samochodu. Zainstalowałam dziecko w foteliku, pozapinałam pasy, ruszyliśmy... I w momencie kiedy przejeżdżaliśmy pod latarnią i do samochodu wpadło nieco światła ujrzałam i zawyłam: o żesz kufa, on jest w sandałkach!!!! :no:
Pomyślałam o tym, że dziecku będzie za gorąco siedzieć tam w butach i że trzeba mu zabrać sandałki które robią za kapcie, tylko potem zapomniałam że należy je zmienić na buty wychodząc.
Zgroza.

Misia - Brygady Kryzys też się kiedyś słuchało...
a teraz słucham tego na co Maks ma aktualnie ochotę, a ma z czego wybierać. Dziś był Vivaldi "Quattro stagioni" w dwóch różnych wykonaniach, Marco Beasley - "la Bella Nueva" , Sting - " Songs from Labirynth" oraz śpiewy tybetańskich mnichów. I jakaś XVI wieczna muzyka z angielskich teatrów.
Andzike - śmieszne to. I ciekawe, czy tu chodzi o płeć, czy po prostu o indywidualną sympatię lub jej brak.

Witam się z poniedziałkową korpo-kawą:no:

Flo - masz u mnie medal z ziemniaka:-D:-D:-D
Odnośnie zabaw z dziećmi - myślę, że tu duży wpływ miało to, że Kacper był "u siebie", więc wszystkie zabawki oczywiście były jego :-) chłopaki się pewnie polubią, jak Jasiek będzie bardziej interaktywny - za parę miesięcy różnica wieku się zatrze i będą się mogli razem bawić. My z Magdą przyjaźnimy się od 26lat, nasze psy się kochają, więc nie wyobrażam sobie, żeby nasi synowie się przynajmniej nie lubili :-D
A ja mam ostatnio fazę na.... Mrozu feat. Tomson - Jak nie my to kto - YouTube :-D Jakoś mnie pozytywnie nastraja...

Majuska - lepiej Ci dzisiaj?

Miłego dnia, idę tyrać, strasznie ciężki temat mam na głowie i nie mogę się przemóc, żeby go zacząć rozgrzebywać :sorry2:

PS. wrzuciłam na kulinarny dwa szybkie dania z ciasta francuskiego - jak ktoś lubi :-)

Ostatnia edycja:
Ja pierdziele, ogladnelam Kwiat Pustyni wczoraj i cala noc nie spalam. Ksiazka dawno temu nie wywarla na mnie takiego wrazenia (przynajmniej nie pamietam) jak ten film.. Ja ryczalam jeszcze dlugo po a Mars pol filmu glosno komentowal.. Nie no, koszmar :no:
Spalam moze 3h a Mia o 5.30 jak na zlosc powitala dzien...brrr :(

hej,

No i znowu poniedziałek. Nie lubię poniedziałków.
Julce katarek minął, teraz jest kaszel.
Sama nie wiem jaki syropek jej kupić.

Flo aleś Ty zakręcona ! Widać Maksiowi sandałki nie przeszkadzały :-D

Olena - film jest dobry. Sama kiedyś ryczałam na nim i zrobił na mnie wrażenie. A Marsy jak to Marsy...

o, ciekawe ciasto
[h=2]Ciasto jaglane z jabłkami, cynamonem i orzechami (bezglutenowe)[/h]
http://domowe-wypieki.com/ciasto-jaglane-z-jablkami-cynamonem-i-orzechami-bezglutenowe/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zoyka ale na Marsie tez wrazenie zrobil film on komentowal bo nie mogl zrozumiec jak oni nagrali ten konkretny moment z dziewczynka... Eh, ksiazka na mnie zadzialala, ale teraz mam juz dzieci, corke wiec film zrobil na mnie ogromne wrazenie i mam dzis kwadratowy łeb..
Musze stworzyc jakies ciasteczka lub faworki bo mnie nosi.

Aktualnie słucham ,a raczej śpiewam i tańczę piosenki w stylu stary niedźwiedź ,wlazł kotek itp.Moimi miłościami za młodu były Bronsky beat ,Alphaville,Perfect .Ja tam mogę słuchać wszystkiego byle nie piosenek wulgarnych ,a takich słuchał Adaś to chyba był ten hip hop :confused:.Ollena ,Zoyka ,a o czym ten film?
Flo ;-):eek::-Dmatka roku:tak:
Andzike no cóż Amelia też choć dość towarzyska jednych wręcz uwielbia innych nie koniecznie.Z Borysem raczej nie koniecznie właśnie :-(

reklama
Hej!
Andzike dzięki, dziś nie ta majuska:-D, odżyłam:-D, miałam całą noc sny erotyczne, pytam starego rano, co mam z tym zrobić, on tylko zapytał czy z nim te sny czy z Bradem Pittem, powiedziałam, że z nim, Brad mnie nie kręci, no i potem juz poszło, bo chata wolna była....a potem poszłam sobie poleżakować do wanny z pianą...żyć nie umierać :)))

Ollena po Twojej recenzji nie obejrzę tego filmu, unikam takich co wywierają ślady na mej psychice, takie negatywne ślady oczywiście

Oj tam, oj tam Flo taki malutki incydencik marsjański to jeszcze o MegaMarsjańskości wcale nie świadczy, facet to by wogóle nie miał poczucia zmarsjanienia, a my kobiety o byle pierd*ołę mamy ogromne:-D:-D

Misia jeździłaś do Jarocina??:-D nie odważyłam się...
Zoyka ja Rihanne też lubię, ba nawet Lady Gagę szanuję:-D, z Katy Parry się ze starym nabijamy, że z niej taki symbol seksu, jak i ze mnie:-p Andzike Mrozu super, lubię Mroza od zawsze, dobrze mi działa na psychikę bardzo:tak:a jeszcze mi się przypomniało, że za młodu była tez straszna faza na Guns'n'roses, mnóstwo wódki przy tym wypiłam:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry