reklama

Ciąża po 40

reklama
Somalia to już tylko degeneraci ,piraci i muzułmanie .Ja to nawet przeciwna obcinaniu psom uszu ,chłopcom napletek gdzieś w krajach bez wody no jeszcze ujdzie dla higieny ale to co oni robią dziewczynkom :szok::szok::-(:-(:wściekła/y::wściekła/y:.Niestety książki nie czytałam ja już traumę przy "Krzyżakach" i scenie z okaleczonym Jurandem przeżywałam więc chyba za tą knige się nie wezmę może film bo tam sceny idą szybciej niż gdybym czytała.

Czesc z opoznieniem ale jako nastroju i czasu rano braklo a poza tym wykorzystalam samochod i polecialam na zakupy.
Zoyka rozumiem ze film dobry, ogladalam wczoraj ale zeby na nim ryczec? Opowiesc na faktach jak kazda inna... no chyba ze ja jestem kompletnie wyzuta z uczuc i odczuc :-D W sumie wieksze wrazenie zrobil na mnie "Tylko z moja corka".
Majuska mozesz obejrzec spokojnie i na spokojnie. Co do muzyki to 25 lat temu szalalam na punkcie Ultravox a teraz me gusta muzyczne obejmuja pop a z klasyki Queen. Okna myje przy Beethovenie :-D

Anka to ja ryczalam wczoraj a nie Zoyka ;) Zoyka kiedys. Nie da sie nie plakac wiedzac, ze tak bylo naprawde i tak dzieje sie naprawde kazdego dnia:( no nie da sie.. ja nie plakalam tak jak to sie na filmach placze bo po filmie poprostu wybuchnelam placzem:( dobrze, ze zyjemy tu gdzie zyjemy, nie jestesmy skrzydzone my i nie musimy krzywdzic naszych corek! Czytajac ksiazke bylam w szoku ale nie takim jak po filmie... tymbardziej, ze teraz mam corke i inaczej to odczuwam.

Ollena nie czytałam książki, ale na tyle było o niej głośno, że znam jej treść, ale ja nie chcę tego czytać i oglądać...nie jestem w stanie..to tak jak pomimo iż jestem totalnym zwierzolubem nie oglądam programów o okrucieństwie nad zwierzętami , doświadczeniach i uboju rytualnym itp...rozumiesz...po prostu ograniczam sobie te bolesne , rozdzierające serce emocje..nie chę ich i już..jestem zła też na siebie, że dałm się wkręcić w "Madzię z Sosnowca " 2 lata temu..never again:no:

Zoyka ten mój "syf" wczoraj to nie tylko z braku seksu...podejrzewam te cholerne tabsy, ale co mam zrobić, nie chcę notorycznie zmieniać, a stary sie n awazektomię nie da namówić....obecnie jestemw trakcie namawiania mojej wetki rodzinnej na sterylkę, tylko boję się, że się po tym roztyję:-D

Zoyka świetna ta mała :-):tak:
Misia mnie to nawet na sylwka wypuścić nie chcieli ,a co dopiero Jarocin :szok:
One wiedza gdzie jest miło ;-) 100_2160.jpg100_2162.jpg

Załączniki

• 100_2160.jpg
    100_2160.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 64
  • 100_2162.jpg
    100_2162.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Majuska rozumiem Cie i ja tak mam jesli chodzi o filmy wojenne. Kiedys ogladnelam Katyn i wiecej tego typu filmow nie ogladam, przezywam 5 razy mocniej odkad mam dzieci. Ale wczorajszy film zawsze chcialam ogladnac, nigdy mi nie bylo po drodze a nie spodziewalam sie, ze bedzie az tak i tak dostane w łeb.
A Ty pomysl o spirali.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry