reklama

Ciąża po 40

reklama
Azula byłam w Jarocinie i uwierz mi to było baaardzo bezpieczne miejsce :-D Tyle MO i tajniaków na metr kwadratowy było chyba tylko w Gdańsku :-D
Moja matka oczywiście miała swe zdanie odrębne od mego ale postawiłam na swoim zwłaszcza, że miała prawie 18 lat :-D Jeździłam jeszcze na festiwal teatrów ulicznych i do Gdyni na przegląd kapel punkowych (w domu kolejarza się to chyba odbywało ) :-D
Ale faktem jest że taka muzyka mnie ukształtowała i chętnie do niej wracam.
Kłaczku - znaczy ja wykonałaś ???
moi panowie wciągnęli praktycznie całą :-D

O tą sypana wlasnie robiulam niedawno i do dzis przepisu nie wkleilam, sorry. Ale fakt, łatwo i szybko, wyrosla ogromna, pyszna, szkoda ze wywalilam duza czesc bo nie bylo komu jesc a ja sama wszystkiemu nie podolam..

Wykonalam. Z tym ze robiac podwojna porcje, dalam mniej oleju, wiecej mleka i faktycznie nizsza temperatura pieczenia (180 jak dla mnie to dosc) a i tak sie mocno zrumienila. Jest pyszna.

O tą sypana wlasnie robiulam niedawno i do dzis przepisu nie wkleilam, sorry. Ale fakt, łatwo i szybko, wyrosla ogromna, pyszna, szkoda ze wywalilam duza czesc bo nie bylo komu jesc a ja sama wszystkiemu nie podolam..
wczoraj wrzucałam link i tu i na kulinarny
miło że czytasz z uwagą me wypowiedzi :-)
Kłaczku ale drożdże żywe zdobyłaś ? czy ten suszony erzac tak ładnie wyrósł ? sądzę że to 180 to max !!
A samo ciasto może być fajną bazą pod owoce.

Ostatnia edycja:
Misia ..1984 ? to taki zespół z mojego miasta był:-D

Zoyka ostatnio pediatra nam kazała kupić syropek Prospan, na taki katar "pokatarowy" ..teraz se przypomniałam, że pytałaś o syrop:sorry2:

Melduję iż bachor dał się ciociom w żłobku przebrać w chinkę, przekupiony co prawda żelkami, ale dał:-), jutro stary ma zgrać foty na pendrajwa

reklama
Majuska a stąd mnie pamiętać :-D
Była Moskwa, Siekiera, DAAB. Pamiętam jak Kukiz stał na scenie i melorecytował Poronin :-D
takiego dokładanie Kukiza pamiętam :-D
Piersi-Jarocin 84 - YouTube
Majuska po burzy mózgu czy raczej muzgó mego m. bo on takie rzeczy pamięta :-D prawidłowa odpowiedź brzmi: 1984 :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry