reklama

Ciąża po 40

reklama
Jestem ,czytam ,miałam gości i jakoś weny do pisaniny brak ale coś nie coś podczytywałam:tak:
Flo Maksio z pieskami bombowy i faktycznie fajny ten kombinezon ale zawsze jasne portki mnie przerażają ale ja nie mieszkam na wsi tam śnieg jest dużo dłużej biały.U nas był 20 cm i poleżał 4 dni:crazy:
Majuska wpadnę na GZ bo mnie zaintrygowało:tak:.PS Fajna Paćka na saneczkach.:-D
Andzike nikt nie lubi wszyscy są:szok: oj twoja teściowa ma charyzmę:tak:;-)
Zoyka Julka fajnie se te usteczka maluje :-)
Proszę nie wypisywać o jedzeniu .Masy mam już dość ,a rzeźbić nie potrafię tzn nie bardzo mi się chce:zawstydzona/y:

Plaskostopie wyrowna sie... chodzic na boso i bedzie git. Chyba, ze genetyczne to sie nie wyrowna;-)

Ja daje obydwojgu D3. Wiem jak mozna zaszkodzic nie dajac... mam naocznie u syna kuzynki pindy;-) Zreszta mowli w TV, ze dorosli tez maja niedobory w PL, wiec co dopiero w IE... zreszta tu na kazdym kroku widzi sie ludzi z krzywica. Jeszcze jak rodzilam Patryka to nie bylo wymogow podawania wit.D3 maluszkom, jak juz rodzilam Mie to mi przy kazdej okazji powtarzali, ze mam podawac. Takze nie ma sie co dziwic, ze jest tyle ludzi z problemem krzywicy.

O ksylitolu slyszalam, mama mnie wprowadzila w temat, ze to niby najzdrowsze teraz.
Mars mi kupil Ptasie mleczko i zezarl cale...zal.
Paczki kocham, marze o nich codziennie ;-))) ale odkad amkneli sklep Marsa to nie moge ich jesc codziennie ;-)

Ostatnia edycja:
Czesc, witam sie niedzielnie )))
nie wiem jakim cudem ale dopiero wstalysmy, Wanda pospala. Fakt ze w nocy sie obudzila i jakas dluzsza chwile rozrabiala w lozku, ale dziecka spiacego do 9.00 to nie pamietam :-D
Podaje jej zestaw witamin jaki dostalam tutaj w child centre, oczywiscie jak nie zapomne wieczoram podczas miotania sie po domu :-D
Plaskostopie jest naturalne u dziecka, z tymi iksami to troche gorzej bo jak dziec chodzi to nogi sie prostuja z ulozenia plodowego. Duzo biegania i chodzenia powinno problem rozwiazac ale faceci maja sklonnosci do krzywych nog wiec moze to taka natura Kacpra bedzie.
Pogoda jest piekna i czasami mam wrazenie ze moj nos czuje juz wiosne :-D
Tak zerkam na zdjecia i chociaz dzieci super zadowolone ze sniegu i wygladaja wspaniale to jednak ta zima....

Anka ale jak dziecko ma sklonnosci (faceci?) to rodzice musza cos z tym robic. Ale prawda jest taka, ze rodzice uwazaja, ze to chlopak wiec musu nie ma zeby mial proste nogi i na tym ta 'sklonnosc' polega :eek:

Uważam że lepszy naturalny cukier w małej ilości niz jakieś wynalazki - słodziki też były zbawieniem :-(
Andzike - my byliśmy z Kubula u dentysty - tzn.jak byłam ze sobą to Jola Kubuli w zęby zaglądała. Tylko, że Kubula zna ją no i ma oswojony gabinet stomatologiczny, lampy, sprężarkę. Mimo to Jolę ugryzł :-D

Plaskostopie jest fizjologiczne u malych dzieci. Poduszka tluszczowa zabezpiecza srodstopie, okolo 3 roku zycia powinno sie zaczac cofac. Podobnie jak nieznaczna koslawosc kolan wlasciwa dla maluchow. Natoamist jesli kolana sa znaczaco koslawe, lub pojawila sie szpotawosc stawow skokowych, to jest problem.

Wcielo mi suwaczek?? :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Misia myślę podobnie z tym cukrem...ta cena ksylitolu :szok:
a nogi " prostowane na beczce " ?

Aniu rzeczywiście..pospałyście jak nie Wy:-D:-D..zwykle kawa o 5 rano bywała:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry