reklama

Ciąża po 40

reklama
Gienderyzm sie szerzy :-D Andzike wstydź się :-D
Kubul w ub tygodniu w bawialni też brykał z RÓŻOWYM wózkiem :-D
na GZ wszystko opisałam :-D ależ się uzewnętrzniłam :-D i szczerze to liczyłam na 3.0 ... no na max jakieś zabłąkane 3.5 także zaskoczenie pełne.

Ostatnia edycja:
Nie mam mózgu... mały potwór zasnął przed chwilą dopiero.
Nie mam browarka... mam niby wino... i bułeczki cynamonowe i bułeczki z makiem. Ale chyba nawet nie mam siły przeżuwać...

Flo ... rozumiem Cię doskonale :-D Kubul dziś był do zabicia, doklejenia do rakiety ziemia - powietrze ... i wysłanie w kosmos.
A teraz śpi - słodki aniołek ... wino wypiłam i w ramach desperacji wciągnęłam plasterek szynki :-D

Moje dziecko za to dziś było do rany przyłóż - idealny malutki syneczek, ale jak śpi jest jeszcze słodszy;-)
Flo - kieliszek wina należy Ci się jak psu kanapa, ja właśnie wróciłam z kuchni z miseczkę grycanów o smaku stracciatelli i pistacji - boskie połączenie!

Mojego dziecka to dziś w sumie długo nie było, bo pojechała ze starym do jego kumpla i tam się tłumiła z jego dziećmi, ale jak wróciła i ja juz zakończyłam rypanke to zdążyła pokazać , że jest Skorpionem:-D..długo byłam dzielna, ale w momencie jak zaczęła naparzać w cymbały i piszczeć, przy okazji lejąc n apodłogę, bo nie miała chwilowo Pampka, musiałam się na chwilę ewakuowac, żeby nie zabić wszystkich istot żyjących w moim domu, bo wtej samej chwili, stary też coś bąkał, psy chciały jeść, kot darł japę bo chciał wyjśc, a Kasia strzelała drzwiami, bo nie miała co na siebie włożyć....piwko mnie w końcu uleczyło:-D Czy jestem alkoholiczką ?:-D
Tak więc Flo, nie bój nic..inni też mają przechlapane..pocieszyłam CIę ?:-D

reklama
Majuska - oberwałam od Kubuli w kolanko harmonijka ustną na której gra namiętnie :-( dobrze że pęcherz miałam pusty.
Wcześniej w ramach ja, ja, ja sam - odłożyłam do delikatnie do łóżeczka i uciekłam żeby nie zabić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry