reklama

Ciąża po 40

reklama
Misia ..u nas jest notorycznie ja, ja siama...mamy już ze starym fobię, boimy się coś ruszać, żeby nie było jatki, że ona sama:-D:-D:-D

Andzike miłego tulenia, ja też już zaraz zmykam na górę...

....a tak wogóle to mój stary sobie naściągał serial Walking Dead , najpierw mnie na to namawiał, że super, że to nie o zombiakach wcale, tylko o stosunkach między ludzkich, ja się zapierałam nóżkami, nie chcę, jestem za stara, denerwują mnie te krwawe rozwalania głów itp. no to dobra , przestał mnie namawiać...no ale sam tłucze, ja se siedze na lapku, tyłem do TV, ale za plecami mam od dwóch tygodni zombiackie ryki, odgłosy rozkwaszania mózgu kilofem i takie tam..jestem chora...jeszcze podbno tylko jeden sezon mu został:szok::no:

I ja muszę się nauczyć ewakuować bo niestety ale jak już wszystko się zbiegnie to krzyczę ( najczęściej dwa, trzy słowa). O dziwo wtedy wszyscy milkną .

Majuska - mój M ogląda tylko takie filmy. Cały rok.

Misia i Majuska miały taka samą ilość postów. Teraz Majuska prowadzi jednym więcej :-p

Aleście się tu rozkręciły... a ja utknęłam na Skype i nawet jeszcze nie poszłam po to wino...

Edit: poszłam... nie wiedziałam, że białe wytrawne i drożdżówka z masą makową to takie rewelacyjne połączenie...
Zoyka - widać, że się Julce udały urodziny!
Andzike - dziecię do schrupania!
Majuska - oj tam oj tam, jaki dziad?
Majusko i Andzike - podzielam Wasze podejście do zakupów ciuchowych. Ja mam tak, że jak już muszę coś kupić to się robię chora od łażenia po sklepach. I czasem mnie uwodzi coś - przeważnie dziwacznego - a potem i tak nie mam tego gdzie i kiedy nosić. Najczęściej kończę kupując kolejne czarne legginsy, kolejny czarny T shirt względnie kolejny czarny sweter. :)
W sumie ubieranie dziecka bardziej mnie bawi niż ubieranie mnie, ale też tylko do pewnego stopnia.
Ollena - Maksio ma w Stanach ciocię, to podzlecamy zakupy czasem. dzięki za linka, przejrzę wnikliwie, na razie mnie z nóg zwaliły dresowe gacie sygnowane Dolce & Gabbana za drobne 70 $ po przecenie :rofl2:
A, BTW - mam swoją wizję odzieżowego piekła - to tzw. odzież sportowa - te drechy, ortaliony, no i najpaskudniejsze ze wszystkiego buty... takie - no ja nie wiem jak brzmi współczesny synonim słowa adidaski, ale takie... widuję to czaem na ludziach, niby juniorki, ale z plastiku, kolorowe i z wodotryskiem zapewne. brrrr!!!!

Ostatnia edycja:
Czesc,
zawsze jak nie mam czasu to piszecie jak wsciekle wieczorami i potem jestem do tylu, nadrabiam i mi ucieka co kto napisal :eek:
Czasu nie mialam z dwoch powodow:
1. Postanowilam zrobic generalke w domku wiec od rana jechalam na szmacie i odkurzaczu, i tak do obiadu. Potem Robert wrocil z pracy i bylo podawanie jedzenia, pilnowanie Wandy zeby nie wyzarla ojcu wszystkiego z talerza a potem sprawa nr dwa.
2. Robert pomogl dostac sie do pracy takiemu naszemu koledze, bo chlopak od stycznia byl bez pracy i zaczynal juz chodzic glodny. Podkarmianie go to moje hobby :-D Wszystko fajnie tylko on mieszka w Doncaster i dojezdza autobusami dwie godziny w jedna strone a samochodu nie posiada. Problem sie robi w weekendy gdy ma na 6 rano, bo pierwszy bus odjezdza z Doncaster okolo 7.30. Obiecalismy pomoc wiec chlopak przyjezdza do nas i spi a Robert odwozi go samochodem . No i wczoraj przyjechal wieczorem przekimac bo dzisiaj lecial raniutko. Tak bedzie jakies dwa miesiace i powinnam to wytrzymac psychicznie, bo jestem samotnikiem i nie lubie tloku w domu. :-D

Zoyka widac ze Julka zachwycona i zadowolona. Prezenty i impreza udana :-D
Andzike promujesz genderyzm :-D Kacper z wozeczkiem to odlot :))))

Andzike Kacperos superowy, tylko powiedz mi kiedy Ty to robilas, bo w PL wiosna a on w cieplych porach? ;-) Wozek norma, wszyscy chlopcy lubia ;-))

Flo tez jestem na to uczulona.. szczegolnie jak wpakuja dziewczyne w dresiwo i ona lat łazi.. a jeszcze taka wieksza dziewczynka... no jestem na nie i koniec, Mia nie ma zadnych spodni dresowych. Patryk ma jedne podomowe. Adidaski to nie wiem o jakie Ci chodzi.
A dresy Dolce i Gabbana? nie ogladalam ubra za bardzo, jedynie kurtki. Ale ja sie tam skupiam na butach, bo mozna za fajne ceny wyhaczyc i nawet moja babcia chce 2 pary :-)

Zoyka Julka przepiekna a te wlosy.. nie bede sie powtarzac!
Rower dostala nowy czy to ten co ostatnio o nim pisalas?

Cześć niedzielnie.

Pogoda cudna. Niebo błękitne.

Już zjadłam dwa pyralginy bo się nie wyspałam i boli mnie głowa.

Olena - rowerek nówcia nieśmigana. Używką stoi u sąsiadów w piwnicy i jest raczej dla starszego dziecka.

reklama
Rozumiem:-) no to bedziecie smigac na wiosne. Chociaz ja bym wolala biegowy dla malucha, choc po Patryku widze, ze zmienialabym biegowy z normalnym zeby i uczylo sie pedalowac i trzymac rownowage.

Pola wziela ostatnia tabletke antybiotyku... 3 dni temu ostatni steryd i od 2 dni juz lize łapy.. zacznie sie znowu :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry