reklama

Ciąża po 40

reklama
Mars wrocil z roboty o 5.20 a o 8 go obudzilam zeby do dr pojechac. Mia ma zapalenie gardla i dostala antybiotyk. Biedna naprawde :-(

A Mars zawsze przestrzega zebym przy oproznaniu zmywarki zamykala szafki..no to zamknelam sobie dzis ale na czole.. szrama do krwi i guz. :no:
Wiosny brak, za to kiblowania w domu dzien kolejny.

Dziewczyny cierpliwosci dla Was i niech maluchy zdrowieja.
Ja nie mam weny dzisiaj na nic, ciagle niedosypiam i zaczynam byc wrakiem. Wanda strzeli drzemke i tez ide z nia.

Mia usnela o dziwo, byla nieptrzyomna i na oczy nie widziala, taka biedna z tego kataru i kaszlu i goraczka ciagle jest :-(
Az dziwnie jak jej nie ma chwile w ciagu dnia ;-)

Poza tym tez nie mam weny, kolejny dzien siedze w domu, leb mnie boli.

No niestety katar już przeszedł w kaszel kupiłam flegamine.Amelka nie ma apetytu i jest marudna .Widać aura chorobotwórcza .U nas słoneczko ale mała śpi była chwile z M w ogrodzie więc coś słoneczka łyknęła ,a ponoć ma się z biegiem dnia chmurzyć .

Hełoł ...
no i nam się z****ła pralka :-( Inżynier pola walki ma się pojawić w poniedziałek ale chyba tylko po to żeby stwierdzić zgon :-(
nie miałam w planach takiego wydatku ...

Misia ja od świat mam nieczynna zmywarkę i szans nawet na ocenienie jej stanu przez inżyniera pola walki ;-)ciagle w odległej galaktyce bo ciągle coś wypada teraz coś w aucie się dzieje :-(

reklama
Azula niestety nie znam nikogo po takiej operacji :-( także Ci nie pomogę.
Doszłam do wniosku że bez sensu dzwoniłam do Pana Inżyniera (Pan T. jest emerytowanym żołnierzem i regularnym inżynierem pola walki i trafiłam na niego dzieki swej znajomej). Z pralki unosił się swąd także czeka nas wizyta w kilku sklepach AGD/RTV... życie.
Andzike wypluła Cię już korpo ?????? wracaj do nas !!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry