reklama

Ciąża po 40

Majus firmy nie znam, na pierwszy rzut oka ubrania mi sie podobaja, patrze na ceny, tez mi sie podobaja a co za tym idzie sa troche podejrzenie niskie wiec patrze na material niektorych ubran, wiskoza, elastan itp czyli dla mnie odpada na lato i chyba w ogole. Gdzie tam bawelna?;) Przy niektorych nawet nie podaja skladu materialu.. No ale co kto lubi, moze Tobie pasuje:-)
Przylec z Kasia na shopping do IE:-)))

EDIT. Ten zestaw z linku tez mi sie podoba i jesli cienki dres (ciekawe z czym w srodku;)) to bym wziela. Zreszta za 55zl? zadna strata jakby co.

Ania
ja wole w takim razie dalej od morza! ;-)
Z tymi rozmiarami to roznie bywa powiem szczerze i np Zara bym sie nie sugerowala bo oni tam 2-3 maja mniejsze jak 24-36 (a jaka jest roznica?). No i ja mam uczulenie na za krotkie rekawy bluzek czy za krotkie kurtki wiec wole wieksze wsio:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc z kawa :-D
Zeszlam wczoraj z tego swiata i padlam spac nieprzytomna ze zmeczenia, te wieczory wspolne ze zmeczonym i rozkapryszonym bachorem sa chyba najgorsze w ciagu calej doby. Panna padla a ja chwile po niej. Robert jak zawsze wrocil z pracy grubo po polnocy, teraz bedzie spal dosc dlugo zeby nadrobic braki w silach i znowu do pracy.
Rano wstalam pierwsza po cichu i zeszlam zrobic sobie kawe, tutaj przez stropy slychac tuptanie na gorze i wydawalo mi sie ze Wandulka wstala ale nie podeszla do schodow wiec tupot zrzucilam na psa. Dopiero jak odglosy staly sie niepokojace weszlam na gore a tutaj... panienka w lazience rozwinela rolke papieru toaletowego i ciagnela za soba tren a rulonik w formie bransolety na rece. No udusic to malo, od rana psoty :-D

Ollena rozumiem Twoj bol dlatego staram sie chodzic jak najwiecej na spacery, jezdze do Doncaster - fakt z Wanda - ale to jakas rozrywka.
Misia gratuluje zakupu chociaz do piatku to pewnie brudy zwala Cie pod sufit.

rzeknę hełoł :-)
niestety ale brudy już nas zabijają :-( Kubula średnio dziennie ma min. 2 zestawy ubrań a czasem i 4 x 7 dni ... to cała pralka a gdzie ręczniki, piżamy, nasze ubrania ? także pralka od początku będzie musiała stanąć na wysokości :-D bo jeszcze pościel jest do prania.
umieram - dziś idę spać po 20 razem z Kubulą i KONIEC. Żadne konwersacja, seksy i inne mnie nie skuszą. Muszę się wyspać przed weekendem.
Miłego dnia :-)

I ja się witam z kawą :-)
Dziś w robocie jestem tylko do 11, potem jadę na pogrzeb koleżanki z poprzedniej pracy :-( więc zaraz się biorę do tyrki, bo nie mam ochoty już potem tu wracać :no:
misia - gratuluję zakupu! my od paru lat mamy Beko i póki co sprawuje się bez zarzutu :tak:
Ollena - jak masz się zmuszać do wyjścia to faktycznie nie ma co, ale z drugiej strony chociaż po sklepach sobie połaź (aczkolwiek akurat dla mnie to by była kara, a nie rozrywka;-))
azula - duuużo zdrówka dla Amelki!
Zoyka - super rysunek, kolekcjonuj :-D

Kacper póki co z drzemek nie zrezygnował - mało tego, w tygodniu u mamy śpi dwa razy - godzinę ok. 10 i potem ok.15. Z nami w weekend ma tylko jedną drzemkę, ale wylegujemy się do 9, a w tygodniu pobudka ok. 6-6.30.... :sorry2:kłac

kłaczek!!!! FB doniósł, że masz dziś urodziny!
Wszystkiego, wszystkiego naj, spełnienia marzeń i nieustającej pociechy z chłopaków!

Zobacz załącznik 613682

Ostatnia edycja:
Zoyka ja tez bym ogladnela Troskliwe Misie...kurcze, ze tez nie mamy MiniMini:(

Klaczku duuuzo zdrowka, spelnienia marzen! pociechy z dzieciakow i meza, 100 lat!!

Andzike dla mnie zakuy to relax, wybieram sie nawet na przeceny Nexta w nocy 22 marca zeby byc tam juz na otwarcie sklepu o 5 lub 6 rano:-))) podnieca mnie tam mysl hehehe

Andzike mnie tez ciary przechodza bo nie moge sie doczekac ;-)

Zoyka
z dzieckiem wszedzie mozesz leciec, z 2-latek to juz duze dziecko, zreszta juz wtedy 2,5 latek :-) Hiszpania, Wlochy,Grecja...

Grecja, Włochy, Hiszpania, Turcja :-)
mnie do resetu wystarczy niebo nad kaszubami ale w tym roku nie będzie mi dane.
Kłaczku ... STO LAT :-) radości z Chłopaków :-) i całej reszty :-)

Czytałam przepisy, dzięki: ale mam pytanie Zoyka nie za słodkie te dżemiki ?

Ostatnia edycja:
reklama
Zakupy na obiad zrobione, wedlina na kanapki tez a slonce wyszlo i jest cudownie cieplo :-D
Bawilam sie z biedronka i wymacalam pierwsza piatke :-D jak przedtem leciala z zebiszczami w nieludzkim tempie to te piatki jakos przystopowaly i w koncu jest przebita gorna prawa, oby dalej szlo bezbolesnie :-D
Klaczku 100 lat!!! usmiechow i szczescia z chlopakami :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry