Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, a Polskie morze cóż.... ładne...ale zimne

Obiad czeka.... Robert nie chcial jesc przed praca, ziemniaki ostygly a kotlety musze posmazyc. Korzystajac z jego miejsca pracy mam od cholery roznego rodzaju salatek w lodowce zamiast surowki
Fajnie jest, bo wystawiaja lodowke w kantynie a tam do wziecia produkty ktore maja np. niewyraznie wydrukowana metke, krzywo przyklejona itp. Daty waznosci sa dlugie wiec zyc i nie umierac z takim zaopatrzeniem. Tunczyk z kukurydza, kurczak z bekonem - mniam, jajo w majonezie z dodatkami roznymi, cebulka z serem itd. Niektore sa niezjadliwe a inne pyszne 

. Zresztą doprowadziło mnie wcześniej do płaczu ze śmiechu... Coś tam gadaliśmy z Adamem i ja w pewnym momencie mówię ( w żartach, żeby nie było) " zastanawiam się, czy nie masz jakiejś nerwicy" i zanim Adam zdążył to skomentować Maks na niego spojrzał badawczo, z główką przekrzywioną na bok , po czym orzekł stanowczo: " tata? NIE".