hejka
Misia - oj pamiętam jeszcze tę piosenkę
Ja również życzę Nam wszystkim najlepszego i miłego Dnia Kobiet!!!
Przedwczoraj juz dzwonił teść z życzeniami z tej okazji, co mąż skwitował - " Tatuś wiem, że jest różnica czasu, ale to tylko godzina, nie dwa dni!".
Wczoraj mąż wręczył mi kwiatka, a Alince zegarek.
Ollena - teraz jest jakiś wyjątkowo złosliwy wirus. Pamiętasz ile ja się kurowałam?? Dopiero drugi antybiotyk mi pomógł. Po pierwszym niby czułam poprawe, ale po tygodniu wszystko wróciło i to ze zdwojoną mocą.
Znajomych dzieci też dopiero po zmianie antybiotyku wykurowały się, tak, że do lekarza idź i na drugi raz sama umów się na wizyte kontrolną - jak nie jestem do końca przekonana, że dziecko mam na 100% zdrowe, a antybiotyk kończy, to sama się umawiam, żeby nie robić przerwy w podawaniu antybiotyku.
Jakąś chwilę temu (może 2-3 tyg.) kupiłam Kubie buciki, w ub. tygodniu chce mu je nałożyć i zonk!!! za małe - wymieniłam na większy rozmiar. Pani mi dała 6,5 G - wydaje mi się, że ciut przyduże, ale on ma bardzo wysokie podbicie i może dlatego, a są fajne i nie spadają, więc może być.
W czwartek w Lidlu były kalosze dla dzieci - tez nabyłam dla obojga, plus dla Alinki kurtkę p/deszczową. I nową folię na wózek.
Boys Sports Shoes - Azon Flex Fst in Green Combi from Clarks shoes
Offers - Thursday, 06.03. - Pepperts® Girls’ Rain Coat - Lidl Ireland