reklama

Ciąża po 40

Anka no i nie zdążyłam przed wypłatą skończył się rutinoskorbin więc sobie nie kupiłam .Złapał mnie wir i mam OPRYSZCZKĘ :wściekła/y::angry::no:,a w zamiarze miałam kupić pomadkę z filtrem UV (i tak kupie bo to dziadostwo lubi wracać ledwo człek trochę słabszy:eek:
U mnie bez innych butów pewno by się Amelinka obeszła ale nie bez wof/fow(kaloszy) chodzi w tym cały dzień ,a nawet sypia:crazy:.No jedynie rozbiera je jak wychodzimy i ubiera coś stosowniejszego ale tylko pod groźbą pozostania w domu jakby tak mogła to by w tym spacerowała nawet przy palącym słońcu:-D
Kupiłam trampki dla swej osoby za 9,99 :-)pisze rozmiar 40 ale jakieś małe mi się wydały więc przymierzyłam i dobre.Przecenione bo została ostatnia para ,a do biegania po placu zabaw za dzieckiem idealne:-Dco prawda jasne bo taka szarość dresowa z różowymi wstawkami ale za te pieniądze :happy:
Zdrowia oby już zniknęły choróbska ,a nastała wiosna :tak:

reklama
Zoyka na śląsku to imieniny się obchodzi : Barbórka,Andrzejki może tam jeszcze jakaś Zośka,Józek i Anna to chyba na tyle;-)ale okazja do życzeń każda dobra więc :-)100 latek:tak:

Zoyka mysle, ze ucho ja nie boli, bo dotykam i zero rekacji, ono sie zaczyna dopiero i podejrzewam ze 2 dni bez antybola i by zaczelo bolec.. Ale dzieki.
Smacznej szarlotki!

Azula wspolczuje opryszczki, zdrowka!

Zoyka wszystkiego najlepszego i duzo zdrowia
xlaugh.gif.pagespeed.ic.3EWxJjzyNf.webp

Azula u mnie juz tylko 5 strupow na ustach, ktore jeszcze ciut bola.
Odnosnie butow kupilam Wandzi tenisoweczki dzisiaj i co? za duze :baffled: fakt, nie mierzylam tylko wzielam na oko ale porazka w domu bo 2 numery za duze... szlag mnie trafil bo przy jej tempie rosniecia beda moze dobre na przyszla wiosne. Jednak nie oddam do sklepu tylko schowam i jutro kupie jakies inne mniejsze. Do tego dwie pizamki w misia i myszke miki. Biedrona zachwycona a co wazne jedna blekitna a druga czerwona i nie ma rozu :-D

Ania mam nadzieję,że na jednym syfisku się skończy:eek:już od rana chyba potroił swoja wielkość teraz czekam na pęknięcie:wściekła/y:
No Ania ja też mam jeszcze butki "na oko" być może na przyszłą wiosnę ;-)bo na rozmiary brałam, swoja drogą jak jeden rozmiar 21 ma wkładke 12 cm ,a inne 21 to 14,5 cm:szok::rofl2:

Misia, obawiam sie, ze normalne to nie jest. Twoje dziecko przejawia duza sprawnosc manualna i zdolnosc koncentracji raczej przewyzszajaca swoj wiek. Oj, cos jest na rzeczy... :-D

Moj NigdyNiePamietajacy chlop, wracajac dzis z pracy, z nocnej zmiany, pojechal do miasta i przyjechal z badylkiem w doniczce. Wie, ze za cietymi nie przepadam, bo nie lubie podziwiac umierania, to kupil donczkowego, choc wciaz narzeka, ze w tym domu juz wszystko zastawione doniczkami.
Tak ze wszystkiego kobiecego!
ams5mv.jpg

Kłaczek patrząc na niego nie zauważam tego o czym mówisz :-D
No i brawo dla Rajmunda :-D mój m. też mnie zaskoczył badylkiem :-D i z okazji a w ub. tygodniu bzyyy
rozmiar rozmiarowi nie równy :-( w ub roku kupiłam Kubuli sandałki - ta sama firma - dwa rożne fasony i rozmiar 24 jeden był na już a drugie 24 było za duże. Teraz ma fajne tenisówki z naturino - niestety chodzenie w nich zakończyło się dwa razy minute po włożeniu, jakoś mu nie pasują i koniec :-(

Ależ tu był wczoraj cichy wieczór:happy2:

Ja byłam wczoraj po całym tygodniu wykończona..przesiedziałam popołudnie na kanapie przy kominku, nawet mnie ścięło na pół godziny, ale tata dzielnie zajmował bachora , podał mi pyszny obiad i woóle był wczoraj jak do rany przyłóż, nawet mi zaserwował kosmiczne łóżkowe harce wieczorem ....a dziś na dzień dobry zapytał : już po dniu kobiet, mogę przestać być taki miły ??:-D:-D:-D wygląda na to, że 9 marca będzie dniem mężobójczyń:-D:-D...Paćka ledwo po antybiotyku, znów woda z nosa i kaszel:-(:-(..załamka....

Zoyka spóźnione ale szczere imieninowe najserdeczniejsze powinszowania:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry