• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża po 40

reklama
Znajoma widziala Beyonce..mijala ja, z kolezanka a przed nimi szla Blue z niania.. ona dopiero teraz sie kanpela ze to ona byla bo pomyslala na miejscu, ze to sobowtor Beyonce. Szok, przezywa teraz ze sie kapnela po fakcie. Z tylu auto czarne stalo i faceci w gajerkach a ona nie skojarzyla heh;)
misia o nie, Ty nie wiesz kto to?
Majuska heeeelp ;-)

właśnie pozbierałam z drogi moją kociczkę rozkwaszoną przez jakiś samochód...odeszły mnie siły, żeby wogóle coś pisać...a kiedyś ją pozbierałam z drogi rozjechaną, udało się ją uratować, dziś niestety niewiele było do zbierania...:-(:-(:-(..mam dość:-(:-(

reklama
Witam się z kawą...
Majuska - strasznie, strasznie mi przykro :-(:-(:-( przytulam...

A ja wiem, kto to jest Jay-Z i Beyonce :-D ale kim jest Blue nie mam pojęcia...

Ostatnio przyjaciółka wysłała mi mmmsa pt "Ja i Mateusz Ziólko". Po jej przeszczęśliwej minie na zdjęciu wywnioskowałam, że to jakaś szyszunia, po wygooglowaniu okazało się, że to "gwiazda" któregoś z muzycznych programów, których sie ostatnio namnożylo...
Znacie gościa?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry