• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża po 40

Hełoł :-)
wydaje mi się że Blue to jakiś potomek skoro potrzebuje niańki ... chociaż może to być równie dobrze jakiś futrzak :eek: ale mnie Andzike nie pytaj o TO :-D
Co do Ziółka to mam dwa skojarzenia: do parzenia, prawnik z serialu Ally McBeal czy jak się to pisze no dobra do palenia też :-D
Teraz niestety każdy kto stanie z rowem na wierzchu, wywali cyce ma szanse stać się GWIAZDĄ, CELEBRYTĄ i misiem na focie.
Miałam tę niewątpliwą przyjemność i zaszczy że poznałam i miałam szanse porozmawiać zarówno m.in. sp Łapickiego, Artura Międzyrzeckiego czy Maję Komorowską. Ale jakoś nie miałam ciśnienia na pęcherz ani przymusu walenia sobie fotek z nimi :sorry:
Muszem iść do pracy :-( jakoś sie doczłapię, zrobię to co MUSZĘ zrobić - bo w czwartek nie zdążyłam :-( w piątek mnie już nie było a to wszystko na wczoraj :-( nawet pochorować nie można :-(

reklama
Majus :-((((((((((((((((( wspolczuje bardzo!!

Oj dziewczny skad wysta sie urwaly? ;-) Nawet do mojej mamy zadzwonila z nowina a ona w wielkim szoku i od razu wiedziala o kogo chodzi cala podniecona...oj Wy, Wy!
Wy jak moj Mars.. 'ciekawe w co Blue byla ubrana'...'no jak to w co, przeciez to noworodek' :wściekła/y: 'Ona jest starsza od Mii od 3 miesiace!' - ' Eeee jak to, pokaz...'

Jedna dziewczyna z grupy stala obok nich na placu zabaw, dzieci sie bawily razem, ojciec chcial zrobic zdjecia ale Jay-Z poprosil zeby nie robil bo sa z dzieckiem...'

klaczku jaki boysband?

Majuska - strasznie mi przykro,przytulam mocno...

Ollena - ja też nie wiem o kogo chodzi, ale nawet jakbym wiedziała - a czym tu się podniecać? Można się ekscytować jakąś znajomością, ale co jest podniecającego w tym, że jakiś koleś przyszedł do parku, albo w tym żeby sobie koło niego stanąć ?

Umieram nadal. Gardło przeszło, za to teraz mam jakieś atrakcje ze strony pęcherza...a niech to szlag.

wybacz Ollena że nie ekscytujemy się tak życiem dworów, królów i innych murzyńskich gwiazd rapu :-)
Zoyka pięknie Panna Julka powiedziała :-D
Jestem niewyspana :-( spałam 3 godziny może ? najpierw nasłuchiwałam czy Kubul kaszle, potem nie mogłam zasnąć a potem sie budziłam co parę minut ... żeby wstać w końcu i piżamę zmienić - bom mokra była.
Flo -mzrób sobie badanie moczu i jak Ci nic drastycznego nie wyjdzie to kup sobie żurawinę suszoną, herbartkę żurawinową, jakiś urosept (w aptece Ci powiedzą dokładnie jak się to nazywa) - powinno ci przejść po 2-3 dnia!! i pij jak wielbłąd przed podróżą na saharę czy inne gobi!!!!
Ollena dokładnie - ja Flo napisała :-)
Pamiętam spotkanie z Józefem Robakowski - takie nieco nieoficjalne przy jakimś alkoholu,kawie i paluszkach :-) jego opowieść o tworzeniu, inspiracjach, historii poszczególnych prac - to było fascynujące ale jak stałam koło Kałużyńskiego to nie odczułam tej fascynacji mimo że człowiek ciekawy był.
W takim Jarocinie też stawało się koło wieli ciekawych osób choćby obok Kukiza i odchodziłam o suchych majtkach.

Ostatnia edycja:
No, Ty mow, ze on tak dal na imie dziecku! Biedne dziecko... Ja zrozumialam wpis, ze Jay Z z ZESPOLU Blue. Jak np. Lennon z Beatlesow. No i ni kuku nie moglam zalapac co ma wspolnego amerykanski raper z popowym boysbandem angielskim. Blue, to boysband.
A tak swoja droga, to nawet gdyby to byl Elvis Presley, to marny powod dla moczenia majtek.

Czesc Laseczki

U nas drugi dzien z rzedu piekna sloneczna pogoda I zero deszczu. Zaraz wybywamy na spacerek.

Ollena- ja wiedzialam, zw Blue to ich coreczka, ale.... to nie Noworodek!!!! Noworodek to dziecka do ulonczenia 1 m-ca zycia, niemowle to do 1 roku zycia, a ona ma cos ok 2 latka.

Majuska - przykro z powodu kotka.

Tyle na teraz, wpadne jak Kuba bedzie spal.

Katrina no co Ty ;-)))) Ja wiem co to noworodek.

klaczek to tak jak nasze matki sikaly na koncertach Beatlesow (zeby nie bylo..moja nie przepadala) tak my/ ja/moje pokolenie podnieca sie Beyonce, Jayem-Z a jeszcze mlodsze laski Bieberem. Norma chyba? czy nie?
A pochodzimy z kraju gdzie wiele imion wydaje sie smiesznych, na szczescie w USA mozna dac dziecku na imie Blue czy Yellow i to norma jest.

misia nie wybacze never ;-)

No i ja tylko nie kumam jak nie znacie? jak nawet moj ojciec mimo woli wie kto to jest ;-)) a moja mama lubi:-)

Majuska tylko tu kumata znaczy jest ;-))

reklama
Kurde, jakos nie sikalam. Koncerty owszem, czasem sie zdarzylo, rozne, ale zeby sie podniecac zyciem artystow... No, moze jak mialam te 13-15 lat to jeszcze jakies plakaty w pokoju itd. ale potem mi przeszlo. Wyrasta sie, dojrzewa, przestaje sie sikac po nogach slyszac jakas piosenke. Zycie prywatne gwiazd jakos mnie nie interesowalo nigdy - po to sie nazywa prywatne. Z kolei gwiazdy robiace ze swojego prywatnego zycia show... Coz - jak sie nie ma nic ciekawszego do pokazania. :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry