• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża po 40

Kłaczku ja dziś w okolicy piaskownicy dowiedziałam się o dziecku eko rodziców które nie używa ponoć pampków ani nawet tetry tylko od urodzenia robi do kibelka :szok::szok::szok: nie bardzo chce mi sie w to wierzyć przecież takie maleństwo chyba nie sposób nawet upilnować no ale wiem to z tzw drugiej ręki bo naprawdę mnie to zainteresowało :tak:dlatego kto wie czy jakaś tam Blue używa pampersa ;-):rofl2::crazy:
Ogólnie cieszę się ,że wolę kontakty ze zwykłymi ludźmi najlepiej takimi którzy mają np dzieci w podobnym wieku co moje ,mają podobne dochody ,podobne zainteresowania i trochę się ode mnie różnią by jednak nie tylko sobie potakiwać ale czasem podyskutować ,a nawet się pospierać :-D

reklama
Od urodzenia do kibelka i pewnie jeszcze samo sie podciera. :-D Bez jaj. Ekosc dzieci polega na sraniu w wielorazowki.
Mam dzis chusteczkowy dzien. Penis mnie strzeli zaraz.

azula mowili kiedys o tym w DDTVN, bodajze Reni Jusis. Jest sposob tylko trzeba non stop z dzieckiem siedziec czyli nie robic nic innego od pierszego dnia zycia.

klaczku znaczy, ze jestem plytka. Jaralabym sie widzac Axela Rose, tak samo jaralabym sie widzac Beyonce czy Jay-Z bo zwyczajnie ich lubie. Druga sprawa oni z ta swoja kasa sa tak bardzo normalni, zwykli ze podoba mi sie to..wygladaja gorzej jak ja szczerze mowiac i to jest fajne.
W dupie bym miala widzac Britney czy jakiegos goscia z N' Sync ale gwiazde ktora naprawde jest gwiazda i jej robota to mistrzostwo? No dla mnie to wydarzenie:-)
A jakas tam Blue na pewno nie jest lepsza czy gorsza od Kubusia czy Jasia.. nie o to sie rozchodzi.

A to znaczy mieć służbę :-):crazy:moja Amelia mając matkę,żonę,kochankę,kucharkę ,nianię ,sprzątaczkę itd w jednej osobie może przestanie zasmradzać pampki przed skończeniem 3 roku życia z dużą nadzieja ,że stanie się to po 2 urodzinach bez pewnika rzecz jasna .

Hej !

Dużo pracuję, mało czasu na klikanie więc mam, liczba klientów chcących się strzyc u mnie przechodzi moje najśmielsze oczekiwania;-)

Troche po łebkach Was poczytałam.., ja nie jestem osobą jarająca się na widok kogoś znanego;-)..ale jak Ollena lubi to niech się cieszy i ekscytuje coście tak na nią napadły;-):-)...co do Beyonce..dla mnie jest mega, rewelacja, głos nie do pobicia, straszliwe rzeczy potrafi z nim robić:-) i wogóle klasa, ja ogólnie sporo osób rozpoznaje ze świata muzyki, nawet Ziółkę znam, szydziliśmy z niego, wygrał ostatnie Voice of Poland;-) ( wcześniej w Mam talent próbował sił ), z kolei z polityki kompletnie leżę:-) a jeżeli chodzi o Jeya-Z to ja go nie słucham, a co do córuni...był hitem w necie kiedyś filmik jak Beyonce siadała w jakimś programie TV na krzesło będąc niby w ciąży i jej sie brzuszek pomarszczył, tak jakby poduszkę tam miała wsadzoną;-)..nie wnikam w żywot prywatny gwiazd, niech se tam robią co chcą i żyją jak chcą, nie ekscytuję się tym. Kiedyś jak w kasynie pracowąłam miałam okazję kilka sławnych mord z bliska pooglądać..ochlejmordy pomarszczone i tyle:-D:-D

Karolek jutro wyjeżdża..a 10 kwietnia Kasia nas opuszcza..
idę na GZ jeszcze na szybko

chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrówka!!!!

reklama
Majuska Beyonce's fake baby bump deflates on Australian TV? o to pewnie chodzi... kiecka sie pomarszczyla.Na zdjeciach mozna zobczyc B. na plazy z mniejszym i ogromnych ciazowym brzuchem. No i to jak ona przytyla poza brzuchem to druga sprawa.

Bedzie placz 10 kwietnia? U nas radosc i miniemy sie z Kasia na lotnisku... o ktorej ma lot? My o 18. 30 ladujemy.

Azula a to taka wielka tragedia jakby do 3roku zycia? do 18 tki nie bedzie uzywala pamperow na bank ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry