• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża po 40

reklama
Ollena a ja to nie wiedziałam, że Pola miała ranę, pokazałam Justynce te wyniki i opisałam jej , że Pola się non stop wylizuje i wygryza po łapach, ale tak jak Ci pisałam możesz sobie z nią wszystko jeszcze pokonsultować telefonicznie jak będziesz w PL, bo najlepiej bezpośrednio się dogadacie, a nie przeze mnie;-)

Hej,
jakoś nie miałam czasu zajrzeć wciągu dnia. Bardzo dziś było intensywnie - rano spacer w pola, z atrakcjami, bo zastaliśmy dwa traktory przy pracy.
Potem udało nam się załatwić kilka rzeczy w mieście i trochę popracować nawet. A teraz lecę na ryj.

Ollena - ta kuracja trwa długo. Przy skórnych chorobach nawet antybiotyk podaje się dłużej niż zazwyczaj, nawet przez 6 tygodni. Pierz, smaruj i cierpliwości. A poza tym może powinniście rozważyć autoszczepionkę?

Czesc na kawe spraszam i zapraszam.
Wczorajszy dzien byl koszmary bo dalej szla piatka. Goraczka, placz, rozpalone policzki... troche lepiej bylo na spacerze ale tylko moment. Wandula pokladala sie na kanapie albo na moich kolanach. Zasnela z placzem i taka byla nocka. Dopiero nad ranem jakby sie uspokoila a teraz siedzi przed bajka i nie kaprysi. Moze najgorsze juz za nami chociaz jest osowiala.
Aby jakos przezyc dzisiejszy dzien... pogoda dalej piekna a w PL zapowiadaja deszcze na nasz przyjazd :sorry:

Hełoł :-)
wpadłam powiedzieć że żyje :-D i biegnę, lecę, pędzę ... podanie o żłobek, poczta, fryzjer coś kupić na obiad i ów spreparować.
Aniu współczuje i Tobie i Wandzi.
Mam nadzieję że ta pogoda to przejściowa historia :eek:

Hello,
azula - super dzień miałyście, ostatnie zdjęcie Amelki to czysta radość:-)
Mieliśmy w weekend jechać na działkę, ale przez tą zmianę pogody chyba nic z tego:wściekła/y: dobrze, ze chociaż wczoraj było ładnie i szukaliśmy wiosny w parku ::-)
Zobacz załącznik 614940
Zoyka - napiszę zaraz na kulinarnym :-)

Uciekam tyrać, na szczęście dziś piątek... :sorry:

Hej,

Majuska dzieki.

Dzieciaki fajoskie!

Ania
na pewno to zeby a nie wir jakis?

Flo nikt nam tego nie proponowal, a jak powiem im tu o czyms takim to jak znam zycie nie beda wiedzieci o co chodzi albo beda odradzac bo drogo... Antybiotyk Pola brala 2 miechy. Podejrzewam, ze masc sie skonczy i bedzie sajgon od nowa.

U nas jeszcze słonecznie ale już powiewa chłodniejszy wiaterek
Andzike i jak wiosnę znaleźliście :-) u nas na każdym kroku ja widać :tak:
Katrina Kuba faktycznie na tym zdjęciu wygląda na bardzo dużego :-DZoyka ,a Alinka to właśnie chyba ma jakiś wianek chyba albo ja już aż tak źle widzę:eek:
Jako ,ze piateczek zaraz zrobię rybę na obiad i mam nadzieje ,że popsucie pogody to tylko tak na chwilę aby podlało świat :-)

reklama
U nas tez wiosna sobie gdzies poszla, szkoda ze nie na rzecz lata... u Was snieg zapowiadaja, u nas to pewnie wiatr i deszcz bedzie :(

Alinka ma kawiaty we wlosach:-) Katrina jaki mala ma rozmiar buta bo strasznie wielkie te buty sie wydaja? Kuba wyglada jakby mial skafander ubrany;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry