• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża po 40

Azula - Alinka ma do opaski przyklejone żonkile.

Ollena - Alina ma rozmiar 11. Kuba teraz nosi 6, z tym, ze maly ma wysokiw podbicie w Clarksie zmierzyla I wyszlo jej 6,5 G.

reklama
Katrina o rany ale masz wielkie dzieci :-D i juz nie tak podobne do siebie jak wtedy gdy Kuba byl mlodszy. 6,5G:szok: duza stopa zyciowa :)))
Alinka wyglada uroczo:)))
Andzike poszukiwania wiosny w pelnym zimowym rynsztunku czapkowo-rekawiczkowym :-D
Ollena to na 98% bo leje sie z pysiaka, buzia lekko opuchnieta i dziecko ma klopot z jedzeniem. Godzine temu placz i lzy jak grochy a teraz zajela sie rysowaniem... boje sie ciagu dalszego tego dnia :(((
Mialam isc na drugi spacer ale poki zajeta jest mazaniem po papierze to niech sie bawi. Powoli pakuje kufry na wyjazd, normalnie jak na wojne lacznie z zastawa stolowa biedrony :-D

ania - Kacper dopiero co był mocno przeziębiony (jeszcze trochę mu z nosa leci) więc nie chciałam go wyletniać przy pierwszych promieniach słońca ;-)
katrina - super dzieciaki :-) ja się nie łapię zupełnie w te numeracji...

Zoyka - tutaj w sklepie (głownie Clarksa) jak chcesz, to Pani ekspedientka zmierzy stopkę dziecku. Zarówno długość jak i wysokość podbicia.
Stąd wiem, że G - tak podejrzewałam, bo przedtem kupiłam buciki z literką F i nie mógł Kuba włożyć stopki.

Dokladnie, w kazdym lepszym sklepie obuwniczym ekspedientka zmierzy stope wraz z podbiciem i wcale nie musisz butow kupowac :-D
W napadzie rozpaczy gotuje dwa jajka dla biedronki, trzecia dobe nie chce nic jesc a jajo jest ukochana potrawa. Twierdzi ze zje... ale to samo mowila przy jogurcie i skubnela jedna lyzeczke :baffled: zobacze czy skonsumuje "jaji"

Ostatnia edycja:
Aniu - u nas tydzień temu jak wyjszła piątka, to Kuba oczami by jadł, bo był głodny, ale tylko spróbował ugryźć i odchodził z płaczem, bo go bolało.
A następnego dnia juz było lepiej.

reklama
Ania to i tak zjadła dobra w porównaniu do dnia wczorajszego :-) ale już bliżej niż dalej z tymi piątkami.
Katrina Alinka z tymi kwiatami we włosach :-D wiosennie bardzo. A Pan Kuba jednak spory :-D i zgadzam się z Anią już nie są takimi kalkami siebie, pewno to dlatego że Pan Kuba to jednak facet.
Byłam dziś u znajomej, spodziewa się 2 dziecka i zaczęła mi opowiadać o wizytach u gina przy poprzedniej ciąży. Włos się jeży na głowie i w miejscach niedepilowanych :-( jak się spytała o znieczulenie to usłyszała że kobiety rodziły od wieków bez znieczulenia to ona też nie dostanie :-( no jakiś ****ny sadysta. I jak jej sie nie podoba to niech idzie gdzie indziej rodzić ... no to zmieniła lekarza w 7/8 miesiącu i szpital a potem miała problemy z uzyskaniem do becikowego zaświadczenia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry