• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża po 40

reklama
w smyku kupuje tylko kapcie do żłoba, pogorszyło się wzornictwo i jakość. Z tych do 3 roku życia 86/92 można coś wybrać, ewentualnie dla dziewczynek to dla chłopców :eek: chociaż zapomniałam kupiłam Kubuli dwie gładkie koszulki typu polo - oblecą.

Pokaz jakies misia sandalki, stronke:)
A koszulki proste najlepsze:)
W H&M dzis sliczne rzeczy dla dziewczynek na lato widzialam... takie delikatne bawelniane biale, spodenki tez cienkie do tego w krateczke, cudne. Ale czekam co wyhacze w next na przecenach.

Ja sie tylko szybciutko odmelduje. Zyjemy. Mniej wiecej zyjemy. Od 3 dni Karol przechodzi z pampersa na nocnik, w efekcie mam po 2 pobudki w nocy bo on sie do pampersa nie wysika, chce na nocnik i procesja odprowadzenie sikow do lazienki, gdzie mowi "papa siki" i spuszcza wode. W nocy taka impreza i pol godziny spania poszlo. W ciagu dnia wczoraj jeszcze wolal jak popuszczal, ale od wczorajszego wieczora ma suchutko i wola z wyprzedzeniem. Zdarzaja sie "probne alarmy", ale lepiej tak niz na podloge. Dzis bylismy w knajpie na imprezie zakladowej - zawolal, wysadzilam na toalete, wysikal sie. Objechal w suchym pampersie. Po domu chodzi w majtkach, pampersy tylko poza domem i wyglada na to, ze zalapal.

Dosc ladnie zalapal, tylko... W nocy to moglby w majty lac. A ja bym sobie spala... :-D Tej knajpy dzis sie balam - ruch, zajecie, muszla zamiast nocnika... Ale okazalo sie, ze silniejsza jest potrzeba wysikania sie nie w majtki, mimo ze mial pampersa. Kochany jest.
Poza tym odgryza mnie od lapa. "Siadat Siam, "osionot Pat", do tego Finley, Waybuloo, Teletubisie... Dzis pytal listonosza gdzie "Dez". :-D Bo auto listonosza to juz z daleka poznaje i mowi ze "osionot Pat jezie". Podobnie jak wozy strazy pozarnej to zawsze jedzie "siadat Siam".

reklama
Kiedy on wlasnie na noc kakao pije... Tez jestem w szoku. Po poludniu spi krocej bo sie budzi na siku, w nocy pobudka... W dzien dzis juz nie popuszczal, wolal z wyprzedzeniem. Nie wiem jak z kupalem bedzie - przedwczoraj 2 w celu, wczoraj jedna ale w gaciach, dzis nie bylo... Ano, przy odrobinie szczescia pozegnamy wkrotce pieluchy! Jak on rosnie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry