• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża po 40

reklama
Kłaczku gratki dla Karolka tez bym chciała:-)
Misia według mnie bardzo fajne te sandałki i w barwach takich pasujących do typowo chłopięcych ubrań ,a np na rower czy inne ekstremalne zajęcia dziecięce zakryte palce jednak są OK
Z sandałów z clarka bardziej te co Ollena wkleiła mi się podobają bo te katrinowe to takie ferdkowo laciowate:no: no ale różnica w cenie tez znaczna :-(,a z kolei te tomkowe są dla fana niezastąpione choć mnie średnio się podobają ale cóż dzieci tez maja prawo do swojego widzi mi się ;-).
W zeszłym roku tez miałam sandały zakryte na początku potem odkryte i na koniec lata zakryte zaczynałc bysmy od 18-tki i na koniec lata doszła do 20-tki no mniej więcej tak by to powinno wyglądać rozmiary to różne :blink:
Aniu zdrówka:tak:
Zresztą każdy niech kupuje co uważa za słuszne i bardzo fajnie ,że tak wklejacie różne linki można sobie porównać ,zobaczyć ,a czasem coś się spodoba.
U nas leje tak,ze nie ma mowy o jakimkolwiek wyjściu ale deszcz był bardzo potrzebny:tak:

Azula - Kuba dostal te butki od wujka (mojego brata). Ale dopiero jak je zaczelismy zakladac, to wlaczylam Kubie bajke o Tomku, jednak szalu nie zrobila. Moze jeszcze ciut za wczesnie.

Hełoł :-)
prasowałam do 1? po ponad 4 godzinach prasowania nie czuje ani nóg ani rąk :-D Została jeszcze mała kupka :-D Taka na 2 odcinki Morderstw w Midsomer :-D
Zoyka - kapcie kupuje tego typu właśnie - ale i tak Kubul zdejmuje - w żłobku mu chyba przyklejają do stóp, tenisówki też fajne ale sandałki mnie nie przekonują.
wole tego typu:
INFANTIL - Sandália Casual - Beppi - Loja Online

chyba tych ostatnich poszukam u siebie, albo kobicie pokażę: są idealne :-D
Katrina Kubul miała obsesje na punkcie Tomka tak w okolicy 1,5 roku :-( jak miała 2 latka to była kulminacja :-D świnka Peppa a teraz tańczące gryzonie

Ostatnia edycja:
Hello po kawie :-)
No i wiosnę szlag trafił ... cały tydzień bylo pięknie, a na weekend oczywiście zimno, wieje i pada:baffled: na dodatek coś mnie zaczyna rozbierać, powiem Wam szczerze, że chętnie poszłabym sobie na tydzień zwolnienia, jestem tak wykończona robotą, że nawet choroba jawi mi się jako coś atrakcyjnego...:no:
misia - lekarz faktycznie jakiś kompletny idiota...:no: podziwiam samozaparcie w prasowaniu :-D
kłaczku - gratulacje! ale masz dorosłego syna! :-D
Też się musimy wybrać po jakiś obuw, ale albo nie ma czasu albo nie ma chęci :-D

No to my zostajemy przy Crocasach! i na rower i do biegania i do lazenia godzinami i na plac zabaw, i na basen (do srodka) i do piachu :-))
No i pranie i suszenie trwa 2 sek :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry