reklama

Ciąża po 40

Kłaczku - i co Listonosz odpowiedział? Gdzie ma Jessa???
Dobry jest!!!

Nasz ostatnio namiętnie ogląda przy jedzeniu Auta (te odcinki dodatkowe - czyli Bujdy na kółkach) i Rajdka. Czasami Listonosza Pata - ale to głównie piosenkę na początku (ze 3 razy muszę ja powtarzać). Właściwie to Rajdek tez tylko piosenka "leci", autka natomiast w całości.

reklama
Moje dzieci nie trawia kakao. Patryk nigdy by nie tknal, Mii zrobilam i od razu stwierdzila, ze bleeeeeeeee... mam z glowy ;-)

Zoyka te befado to ma wszystkie te buty takie kapciowate? jak po domowe..

Kłaczku gratulacje dla Karola a Ty nie marudź :-D sama tego chciałaś :-D
Katrina, fajne te clarksy ale musze mieć zakryte palce :-( Liczę, ze w beppi coś nabędziemy. No i nie wiem czy kupować mu jakieś przejściowe. Teraz chodzi w takich lekkich zimowych - skóra i delikatna flanela w środku no ale co dalej? Mamy trampki takie wysokie, czarne z zary i gumowce ,,, czy kupować mu coś przejściowego ? jakieś adidasy ? ale skoro ma te trampki czy jest sens 2 pary sportowego obuwia ?
Te sportowe są fajne:
http://sklep.keen.pl/produkt-86.html
tylko że jakoś nie pasują mi do wszystkiego.

Czesc,
zdycham konkretnie albowiem w nocy dorwala mnie sraczka i rzyganko:baffled: skad - jak - dlaczego - pojecia nie mam ale czuje sie jak przejechana walcem no i leb mnie naparza.
Wanda raz tylko wstala z placzem a potem juz bylo ok. Poki co bawi sie ladnie i niegrzecznie :-D
Zapraszam na kawe....
Misia sandalki sa bardzo fajne i jak zakryte palce musza byc to kupuj :-D

Koszmar, wlasnie wypelzlam z lazienki :(( kawe wylalam i mam herbate.

Ostatnia edycja:
Uff... Wyglada na to, ze mamy spokoj z pamperami. Karol obudzil sie o 10, wysikal, potem "gdzies w nocy" wypil kakao i spal dalej. Obudzil sie przed 7, zaliczyl nocnik. Sucho cala noc. :tak: Czyli ostatnia wpadka byla przedwczoraj.

reklama
Klaczku suuuper|!!

Aniu pewnie wir...wspolczuje i aby na Tobie sie skonczylo!!

misia a czemu zakryte palce? Kuba zdziera?

Zoyka te linki nie otwieraja mi sie..tzn otwieraja ale w zawarosci echo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry