reklama

Ciąża po 40

No hej!

Mam trochę wolnego popołudnia, Kasia właśnie wylatuje i płacze...pewnie się gdzies tam z Olleną wymieniły na lotnisku;-) trochę się Ollena chyba załamie bo dziś u nas chłodno i właśnie nadciągają jakies czarne chmury....
A co do chodzenia w sprawie bachorów do szkoły to ja się sporo nachodziłam i mnóstwo wstydu najadłam, im dłużej chodziłam tym bardziej mi to wisiało, szłam, wysłuchiwałam, potem w domu gadka z bachorem i do następnego razu, należy przywyknąć:-D:-D Jednym z motywów zgody na 3 ciążę było zobowiązanie sie mojego starego do chodzenia na wywiadówki i w sprawie bachora do szkoły:-D:-D

Ja trzeci dzień mam jazdę z żołądkiem:no: a roboty mnóstwo i nie ma kiedy pochorować:no:, wkleję Wam potem "kwiatka" w formie fot z mojej dzisiejszej pracy:-(

edit;
Misia załamka.....ja jak słyszę, że ktoś dzieci posyła do jakiejś szkoły katolickiej z siostruniami w roli nauczycielek to mnie wzdryga z obrzydzenia, ale skąd te siostrunie z artykułu były takie ? zapewne też w dzieciństwie przeżyły coś co zdewastowało ich psychikę, nie bronię oczywiście ich, bo koszmarrrr niewiarygodny

Ostatnia edycja:
reklama
Majuska mnie uderzył wyrok i to zew tym kraju przed sprawiedliwością chroni habit i immunitet!! PL jest jednym z nielicznych krajów w europie gdzie poseł może machać immunitetem na każda okoliczność zatrzymania. A powinien być spałowany, skuty i wrzucony na dołek.
A ten wyrok to żenada!! Naplucie w twarz tym wszystkim skrzywdzonym dzieciakom. Majuska tak naprawdę mnie to nie interesuje jakie traumy miały te babony - mnie interesuje dlaczego nie są te kurwy ukarane !! Dlaczego nasz rząd pozwala panoszyć się im !! dlaczego konkordat stworzył państwo w państwie !!
Cóż "księża na księżyc a zakonnice też gdzieś"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najlepiej do piekła.

WItam po jasnej stronie mocy...znowu!!!!!!!!! :-)

Nie widzialam ani Majuski ani Kasi, odkad zrobili odloty i przyloty gdzie indziej to nie ma opcji..
Pogoda piekna nas przywitala, slonce w pelni,pozniej piekny zachod slonca i zero wiatru. W Dublinie tez ciepelko nas pozegnalo wiec wszystko ma sie ku lepszemu.
Mia nie mogla usnac, byla tak padnieta chyba, rozkrecona nowym miejscem ze wyla wnieboglosy zanim padla:(

Majus nie zalamalam sie, pogoda piekna!
A Kasia niech nie placze, Dublin blisko, nie spodoba jej sie to wroci do domu przeciez.

misia przeczytalam 2 pierwsze linijki artykulu, nie mam nerwow na takie rzeczy i to jeszcze przed snem :(
co do trampek,ok.

Ostatnia edycja:
Ollena mnie nie było na lotnisku, koledzy i koleżanki Kasię odstawili;-)

Laseczki będę chyba odchodzić za Tęczowy Most:-(:-( cała miniona noc to była u mnie Gra o Tron...kuźwa jeszcze czegoś takiego nie przeżyłam:no:...nie mam siły w ciele:no:..ileż można:no:

reklama
Piatek! Piąteczek! Piątunio!!!

To jedyne co mnie trzyma przy życiu, bo mózgu już nie mam zupełnie... :no:
Podczytuję Was, ale jestem w takim mule, że pisać mi się zupełnie nie chce, bo przecież ile można narzekać? :no:
Jak się wygrzebię z tego w czym siedzę po uszy, to wpadnę na dłużej:tak:
Uściski dla Was wszystkich, całusy dla dzieciaków i miłego dnia! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry