azula
Fanka BB :)
Brawo dla Julki :-) i znaczy się,że na zająca klocki duplo można by dokupić 
Ja kupiłam na allu rowerek biegowy drewniany bo na wzrost nóżki Amelki tylko taki w rozsądnej cenie znalazłam i niebieski ale nakleję jakieś serduszka czy kwiatki i będzie bardziej kolorowy ale nie wiem czy już jej na zająca dawać czy czekać do urodzin .
Ollena ponoć w Tatrach śnieg
mam nadzieje ,że tylko tam sobie pozostanie 
Wczoraj Amelka ciągnęła mnie za rękę bo tam jest łółw (znaczy się żółw),a to leżał na ławce kask od chłopczyka rowerowy .Oczywiście chciała rower zakosić;-)niestety za duży i za ciężki

Ja kupiłam na allu rowerek biegowy drewniany bo na wzrost nóżki Amelki tylko taki w rozsądnej cenie znalazłam i niebieski ale nakleję jakieś serduszka czy kwiatki i będzie bardziej kolorowy ale nie wiem czy już jej na zająca dawać czy czekać do urodzin .
Ollena ponoć w Tatrach śnieg
mam nadzieje ,że tylko tam sobie pozostanie 
Wczoraj Amelka ciągnęła mnie za rękę bo tam jest łółw (znaczy się żółw),a to leżał na ławce kask od chłopczyka rowerowy .Oczywiście chciała rower zakosić;-)niestety za duży i za ciężki
Zalamana jestem bo jego ojciec (przywozi Patryka a my wozimy jego syna) zjechal mnie tak jakbym byla gowniara i ja zrobila cos zlego.. Nie przyjmuje do wiadomosci, ze jego syn robi to samo bo jak tamten powiedzial, ze Patryk poprostu mu oddal to tatus sie oburzyl. Eh.. long story.
niestety o ile salon byl czysty to reszta pozostawiala wiele do zyczenia po 3 tygodniach mojej nieobecnosci. Dzisiaj ciag dalszy bo wszystkiego nie ogarnelam. Wanda zyje polskim czasem i wstaje przed 6
ale zapewne każda z nas pójdzie bo dzieci idealnych nie ma
może pojadę autobusem .