reklama

Ciąża po 40

Patrzę na gruzowisko w mieszkaniu i zastanawiam sie od czego zacząć sprzątanie... Zacznę od kawy :-D
Na szczęscie nic nie muszę gotować na święta, będziemy się gościć :-D

reklama
Zoyka to u Was zimno widze! My od wczoraj do dzisiejszego poludnia w krotkich rekawkach! Szaaaał! Upal!
Ale dzieci w kosciele dzis byly w kurtach, czapach i szalikach przy ponad 20 st! tez szaaał!
Malo tego.. wczoraj w nocy chodzilysmy w zakietach 3/4 rekaw, no jak latem!
Teraz juz zimniej bo padalo ale jutro znowu upal!

Wesolych!

Ostatnia edycja:
I ja się melduję wieczorową porą :-)
Dość szybko ogarnęłam mieszkanie, więc wybrałyśmy się z moją przyjaciółką Czaputkową na plac zabaw z dzieciakami:tak: Jak wyszliśmy z domu o 13 to wróciliśmy przed 19.
Po raz kolejny utwierdziłam się, że urodzenie Kacpra nie zwiększyło we mnie w żaden sposób cierpliwości do obcych dzieci - nadal maksymalnie mnie wkurzają ich krzyki i piski, szczególnie jak rodzice kompletnie nie interesują się co ich dzieci robią:no:
Bo z dziećmi faktycznie jest jak z bąkami - można wytrzymać tylko ze swoimi...

Ale i tak było super :-D
Zobacz załącznik 620688Zobacz załącznik 620689Zobacz załącznik 620690Zobacz załącznik 620691

Dziewczynki, spokojnych i rodzinnych Świąt!

Andzike Kacperos cool gosc!
A co do dzieci to ja nawet nie mam cierpliwosci do swoich gdy piszcza, wrzeszcza i daja ogolnego czadu...O obcych juz nie mowie, nie dla mnie ... A teraz codziennie nawiedza nas ktos z dzieckiem, koszmar w domu jest,moj tato ma dosc ;-)

Ollena ja nie wiem takim razie jaka lodownia musi być w IRL, skoro tą kapryśną dzisiejszą aurę nazywasz upałem, no chyba, że u Was te 40 km ode mnie jest inaczej:sorry2::-D

Zgłaszam gotowość do świętowania, lodówka pęka w szwach, nie wiem kto to zeżre, na wszelki zwyczaj zaprosiłam znajomych z dziećmi na poniedziałek:-D Dom trudno nazwać posprzątanym, ale odgruzowaliśmy i ogarnęliśmy.o tak bym to nazwała i zrobiłam też coś, co nieodłącznie kojarzy mi się ze świętami - świeżo zmieniona pachnąca pościel:-D
Zoyka tez mam klopsa, stygnie, jutro będzie degustacja, ciekawe czy nic nie spaprałąm, ale wygląda dobrze i nawaliłam tam zieleninki z przewagą lubczyku...zobaczymy:-) mój stary latał koło tego jak nie wiem, pytał co to, czy tam są jajka w środku, kiedy to będziemy jeść ..umierałam ze śmiechu:-D..jak małe dziecko:-D

Miłego świątecznego czasu dziewczynki, buziaki dla Was i maluszków:tak::-)

a oto nasza jajeczna smarkatka :

DSCF7612.jpg DSCF7613.jpg DSCF7614.jpg DSCF7616.jpg DSCF7617.jpg

Załączniki

• DSCF7612.jpg
    DSCF7612.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 70
  • DSCF7613.jpg
    DSCF7613.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 72
  • DSCF7614.jpg
    DSCF7614.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 67
  • DSCF7616.jpg
    DSCF7616.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 76
  • DSCF7617.jpg
    DSCF7617.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 69
Qrcze, mam przez Was kompleksy :-D w domu nie ugotowałam NIC, dziś na kolację jedliśmy bób z czosnkiem i masełkiem:-D

majuska - Paćka świetna, ale się cieszę, że za 3 tygodnie się zobaczymy! btw w czwartek jedziemy do łowickiej Tośki;-)
lubczyk powiadasz? :-D i Ty się dziwisz się stary za tym chodził ? :-D
Zoyka - u nas śniadanie o 9 u moich dziadków, potem na szybko na obiad do rodziców P. Kompromis znaczy się :-D

W piątek na placu zabaw Kacper był zafascynowany rowerkiem biegowym jakiegoś dziecka - rowerek za duży, Kacper ledwo dosięgał palcami do ziemi, ale się odpychał, wiedział co robić. Jakie macie doświadczenia z takimi rowerkami? P. wczoraj przytargał do domu ten niebieski samochód ze zdjęcia wyżej, wózek możemy na jakiś czas schować... :-D

reklama
Majuska sliczne zdjecia a 4 najlepsza :-D
Andzike Kacper odwazny i dzielny :-D
Zoyka huhu panna swiateczna i jak ladnie wyglada :-D

U nas spokoj, co prawda klopsa nie pieklam ale schab w rozmarynie wyszedl iscie krolewski. Wanda pozera galarete z kurczecia ze szczegolnym uwzglednieniem groszku z dna miseczki :-D Angielskie jajka nie chca sie barwic wiec wszystkie wyszly w kolorze koperkowego rozu :-D Nieco posprzatalam majac w nosie prasowanie i odpoczywam.

Wesolych Swiat Dziewczynki i calusy dla wszystkich Maluchow i Marsow :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry