reklama

Ciąża po 40

Zoyka - tak jak mówi Kłaczek - Kubule ubieram mniej więcej jak siebie. Jednak jakbym miała gołe nogi to nie ubrałabym rajtek pod getry, jeśli bodziak to raczej lekka bluza.
Dziś Kubul był w dżinsach, koszulce polo i cieniutkiej bawełnianej bluzie - wracał po 16 z dziadkiem.

reklama
Albo zwiększyć :-D:-D:-D

Spędziliśmy dziś bardzo miły dzień, z małym wyjątkiem.... uwielbiający do tej pory Felicję Kacper dziś zachowywał się przy niej koszmarnie:-( nie mogła dotknąć żadnej jego zabawki, od razu do niej podbiegał, wyrywał, krzyczał i rzucał na podłogę....:no: poza tym dwa razy ją uderzył:-( biedna Felicita nie wiedziała co sie dzieje :sorry: to był szczyt ich dzisiejszych możliwości...
Zobacz załącznik 620974

A tak pięknie jest u nas w parku - nie wiem co to jest, ale bardzo mi się podoba :-D
Zobacz załącznik 620975

Andzike chyba zaczęła się era " to moje to jest " , ale to chyba prawidłowe jest:-) nam też jest głupio jak wybierając Paćkę ze żłoba dowiadujemy się, że Lenka pogryziona, mały Jasio pobity w brzuszek i coś tam jeszcze:sorry:, a jak odruchowo coś próbujesz Paćće pomóc, np. jak klocek się nie chce gładko dobudować, albo coś jej spadło..to koniec, awantura jest : nie możesz tego ruszać, zabraniam CI!!!! saaamaaaaa:-D..oj będzie się działo na zlocie

Bry wieczor

Se popracowalam dzis troche. Jutro wolne, za to przyjedzie kplezanka z corka (najlepsza przyjaciolka Alinki z klasy).

Kuba to maly cwaniak - jak cos im daje, kazdemu w swojej miseczce, to od Alinki podkrada, zebyiec wiecej, ale jak ona wezmie choc jedna rzecz to jest krzyk!!!!

Zoyka - Kuba od 3 dni chodzi tylko w skarpetkach ppd spodenkami I na bofy z krotkim ma cienka bluzke z dlugim. Czasami rekawek podwijamy jak bardzo szaleje. Zupelnie z krotkim to jeszcze nie, bo troche wiaterek nie pozwala.

reklama
Z rajstopkami pożegnaliśmy się już jakiś czas temu, dziś Kacper był w bodziaku z długim rękawem, na to dżinsowa kurtka, spodnie i trampki. No i nieodłączna szara cienka czapeczka, ale on sobie nie daje jej zdjąć, jak tylko ściągam to łapie się za głowę i protestuje :-D

Zobacz załącznik 620985

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry