Andzike
Fanka BB :)
W kolejnym złobku, który rozważalam miesięcznie wychodzi 1650zł + UWAGA!!! 1700zł wpisowego... czy ludzi to już totalnie pogięło???
Nie wiem ile ludzie zarabiają w Warszawie, ale mnie na takie kwoty nie stać...
Jutro jedziemy do jeszcze jednego, cena trochę niższa i niby w domku jednorodzinnym z ogrodem, a zdecydowanie wolę to niż korpo-przedszkole...
Jak już znalazłam mechanika swojego życia to teraz muszę szukać żłobka
kłaczek - na pocieszenie - ja mam -2.75 i -3,5
może zamiast okularów soczewki? zdecydowanie wygodniejsze....
P. wyjechany, więc wieczorem zaprowadziłam Kacpra do Felicji, żeby wyjść z psami i o dziwo byl bardzo grzeczny (ale był na jej terenie...
). Niestety wychodząc zabrał nową ukochaną lalę Felicji i nie dał sobie odebrać...
a takie miałam grzeczne dziecko... i nawet niedawno Wam o tym pisałam... 
Nie wiem ile ludzie zarabiają w Warszawie, ale mnie na takie kwoty nie stać...

Jutro jedziemy do jeszcze jednego, cena trochę niższa i niby w domku jednorodzinnym z ogrodem, a zdecydowanie wolę to niż korpo-przedszkole...
Jak już znalazłam mechanika swojego życia to teraz muszę szukać żłobka

kłaczek - na pocieszenie - ja mam -2.75 i -3,5
może zamiast okularów soczewki? zdecydowanie wygodniejsze.... P. wyjechany, więc wieczorem zaprowadziłam Kacpra do Felicji, żeby wyjść z psami i o dziwo byl bardzo grzeczny (ale był na jej terenie...
). Niestety wychodząc zabrał nową ukochaną lalę Felicji i nie dał sobie odebrać...
a takie miałam grzeczne dziecko... i nawet niedawno Wam o tym pisałam... 
(a i tak umrę z nerwów jak on tam w końcu pójdzie...
:-)

4 oswietlaly sciezke i zabral jedna, zlodziej cholerny. Przerzucilam reszte do tylnego ogrodu i teraz beda oswietlac rabatke kwiatowa.