anka_d
Fanka BB :)
Hellol
Wzywam na kawe z rana
Wanda obudzila sie gdy na dworze byla szarowka, ryknelam malo elegancko i zasnela od razu
Wstala kilka minut temu i w koncu jestem wyspana
To jest zycie... do tego przestalo padac w nocy i zapowiada sie sloneczny dzionek.
Ubieram biedronke bez rajstop pod spodnie i to od dawna, czapka schowana do szafy pomimo wiecznego wiatru. Bodziak,bluzka i kurtka a na dol spodnie i skarpety albo rajtki i sukienka.
Wanda strasznie sie rozgadala, codziennie jest kilka nowych slow i to w brzmieniu podobnym do wlasciwego. Najlepsze, ze nauczyla sie mowic "gora" w sensie wchodzenia do sypialni i... grejseruje
ciekawe czy jej zostanie czy to tylko metoda na wymawianie trudnej spolgloski.
Wzywam na kawe z rana

Wanda obudzila sie gdy na dworze byla szarowka, ryknelam malo elegancko i zasnela od razu
Wstala kilka minut temu i w koncu jestem wyspana
To jest zycie... do tego przestalo padac w nocy i zapowiada sie sloneczny dzionek.Ubieram biedronke bez rajstop pod spodnie i to od dawna, czapka schowana do szafy pomimo wiecznego wiatru. Bodziak,bluzka i kurtka a na dol spodnie i skarpety albo rajtki i sukienka.
Wanda strasznie sie rozgadala, codziennie jest kilka nowych slow i to w brzmieniu podobnym do wlasciwego. Najlepsze, ze nauczyla sie mowic "gora" w sensie wchodzenia do sypialni i... grejseruje
ciekawe czy jej zostanie czy to tylko metoda na wymawianie trudnej spolgloski.
Ostatnia edycja:
no ,a około 16 tej zagrzmiało ,zachuczało i lunęło .Amelia zaklaskała w rączki i stwierdziła "Lubię deszcz,kocham duzię (burzę)"no dla niej burza to kolejna dźwiękogra ona kocha wszelkie dźwięki ,a burza wydaje głośne odgłosy i jeszcze"disco "robi 

hi hi fakt bierz mniej lub więcej ta ilość tego co bierzesz jest
nie było problemu, żebym wszędzie weszla i wszystko obejrzała, w grupie do której ewentualnie chodziłby Kacper jest 10 dzieci, dziś było 6.... wyglądały na zadowolone, sale jasne, zabawek sporo, ale nie graciarnia, Kacper oczywiście nie był kompletnie zainteresowany poznawaniem się...
,wywaliła w drodze powrotnej folie z wózka i dumnie swoja parasoleczkę trzymała nad łebkiem:-)
za samorządowe 100 zł + żarcie + pampki. Za przedszkole w promocji 400 zł do ... tego nie zgłębiałam