reklama

Ciąża po 40

reklama
Katrina bomba, wcale bym się nie zdziwiła, gdybyś to Ty go popełniła:-D, dokładam buziaka z najlepszymi życzeniami dla Alinki:-)

A tak BTW , tydzień po naszym minizlociku, muszę urządzić staremu 40-tkę, odbędzie się to w formie grila, macie jakiś pomysły co bym mogła fajnego i oryginalnego wrzucić na ruszt ??

Hej girls!
Cos tam doczytalam, ale weny w PL brak a teraz tymbardziej brak z powodu dola..
Wczoraj jechalam o 8 rano w krotkim rekawku po bulki na rowerze a dzis kurtke na bluze zakladalam..zalamka.

Klaczku
co do okularow to Ty nie masz tzw Medical Card? tj darmowej opieki lekarskiej? my mamy i podejrzewam, ze bylyby duze znizki na okulary czy soczewki.

Dzieci w PL przeszczesliwe, Mia zakochana w babci po uszy, matka jej nie interesowala... no i padala czasami w dzien na babci cyckach, szkoda ze dopiero ok 15 ;) No ale tyyyyle powietrza i ruchu to szok dla dziecka ;-)
Rozebrani juz bylismy, byly krotkie spodenki, crocsy i rozne takie.

Zoyka rajstopy Mia miala moze ze 2 razy tej 'zimy', wiec nie wiem o czym mowisz piszac, ze Julka JUZ rajstop pod gietrami nie nosi ;-)
ALE juz nic mnie nie zdziwi..dzieci w wieku Mii u sasiadow wszelakich mialy czapki welniane i rekawiczki przy 16-25st! Chocby wczoraj 4 latek sasiadow mial czapke i kurtke a my smigalismy w krotkich rekawkach przy 25 st w cieniu!

Zobacz załącznik 621395

Btw kiedy zlot i gdzie??

Ollena poradzisz sobie z dołem, nie pierwszy i nie ostatni;-)
Sprawy zlotowe są omawiane na GZ w dziale ZLOT, nie będziemy się tu afiszować, bo prasa i TV oraz stado paparazzich mogłoby się na nas rzucić:-D

Katrina ten tort to cudo!
Ollena sliczna Mia i coraz bardziej blond :-D
Majuska dla mnie na grilla tylko chrupiaca kaszanka, monotematyczna jestem pod tym wzgledem :-D

Wieczorem 37.3 ale juz przed samym zasnieciem temperatura skoczyla nieco w gore. Nie wiem co sie z tego wykluje :baffled:

Tort - nie moje dzieło. Siostra mego mensza (znaczy się szwagierka) jechała do Tesco i poprosiłam ją, żeby kupiła torta gotowca - ale zapomniała i zrobiła sama. Kasia (szwagierka) robi genialne torty - do tego lubi to robić - SZACUN!!!!

reklama
Nie chce któraś kupić starej kijanki? Trójkąt ostrzegawczy dam gratis, przyda się na pewno:wściekła/y: Pewnie pięknie będzie się prezentować w jakimś ogródku, bo chyba do niczego innego się nie nadaje... :no:
Ręce mi opadają do tego samochodu... Dziś pojechaliśmy na działkę do dziadków, było przemiło, Kacper biegał po ogrodzie jak nakręcony. Wracałyśmy w gigantycznym korku (piątek wieczorem, majówka zaraz:wściekła/y:) i nagle spod maski zaczął się wydobywać siwy dym.... :no: Ja w panice, kazałam mamie tylko wypiąć Kacpra, zjechałam na pobocze. Spod samochodu coś się leje, spod maski dymi, stoję i dumam, wokół mnóstwo samochodów, nawet qrwa pół faceta się nie zatrzymało z pytaniem czy nie pomóc (nadmieniam, że byłyśmy z mamą, z Kacprem i trzema psami). W końcu podjechała do nas jakaś babka, zaproponowała, żebyśmy się z całym majdanem przesiadły do niej i zawiozła nas pod sam dom, mimo, że jechała w zupełnie innym kierunku:sorry2: Normalnie Anioł Stróż, a ja z tego wszystkiego zapomniałam jak ma na imię i nie wziełam do niej żadnych namiarów :sorry2:
Teraz P. ze szwagrem pojechali sholować trupa, okazało się, że wywaliło jakiś korek (od oleju? od silnika? hgw...:no:), samochód odpalił bez problemu i wracają prosto do mechanika, od którego jak pewnie pamiętacie w środę odebralam kijankę po wymianie alternatora...
No brak mi słów zupełnie.... a tak się cieszylam, że znalazłam w końcu dobrego mechanika... :sorry2:
majuska - u nas zawsze na grillu poza standardem (szaszłyki, kiełbasa, skrzydelka, kaszanka - której ja akurat nie lubię) są plastry pomidora z fetą i ziołami, a na deser banany z czekoladą :-D a ostatnio brat P. robił sobie takie zwykłe paluszki rybne z Biedronki :-D
Paćka z konewką boska, my też dziś wykonywaliśmy drobne prace w ogrodzie, z niedrobną konewką :-)

Zobacz załącznik 621402Zobacz załącznik 621403Zobacz załącznik 621404Zobacz załącznik 621405

Ollena - pozbierasz się :-) jak zawsze :tak: zresztą pewnie niedługo znów polecicie do PL?
Mia cudna jak zawsze :-) Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale mamy wyjątkowo urodziwe dzieci :-D
katrina - boski tort i też mam wrażenie, że jest Twoim dziełem :-D moja koleżanka zajęła się amatorsko robieniem tortów dla przyjaciół, robiła na urodziny P. a ostatnio naszym wspólnym znajomym upiekła takie coś - nie dość, że piękny, to jeszcze genialnie smakował :-D
Zobacz załącznik 621407

misia - Kacpra do tej jednej konkretnej czapki w ogóle nie trzeba przekonywać, mało tego, jak mu ją zdejmuje to się drze i każe sobie zakładać :-D nie wiem co w niej jest, bo normalnie czapek nie znosi, a tą uwielbia:tak:
ania - zdrówka dla Wandzi! oby nic się nie wykluło...
a gdzie Flo? pisala ostatnio, że usypia razem z Maksiem, ale żeby codziennie? :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry