katrina115
Potrójna Mama
Zapomnialam sie Wam pochwalic - to Alinki tort utodzinowy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, dokładam buziaka z najlepszymi życzeniami dla Alinki:-)
Pewnie pięknie będzie się prezentować w jakimś ogródku, bo chyba do niczego innego się nie nadaje... 
) i nagle spod maski zaczął się wydobywać siwy dym....
Ja w panice, kazałam mamie tylko wypiąć Kacpra, zjechałam na pobocze. Spod samochodu coś się leje, spod maski dymi, stoję i dumam, wokół mnóstwo samochodów, nawet qrwa pół faceta się nie zatrzymało z pytaniem czy nie pomóc (nadmieniam, że byłyśmy z mamą, z Kacprem i trzema psami). W końcu podjechała do nas jakaś babka, zaproponowała, żebyśmy się z całym majdanem przesiadły do niej i zawiozła nas pod sam dom, mimo, że jechała w zupełnie innym kierunku
Normalnie Anioł Stróż, a ja z tego wszystkiego zapomniałam jak ma na imię i nie wziełam do niej żadnych namiarów 
), samochód odpalił bez problemu i wracają prosto do mechanika, od którego jak pewnie pamiętacie w środę odebralam kijankę po wymianie alternatora... 
a ostatnio brat P. robił sobie takie zwykłe paluszki rybne z Biedronki 
zresztą pewnie niedługo znów polecicie do PL? 
moja koleżanka zajęła się amatorsko robieniem tortów dla przyjaciół, robiła na urodziny P. a ostatnio naszym wspólnym znajomym upiekła takie coś - nie dość, że piękny, to jeszcze genialnie smakował 
nie wiem co w niej jest, bo normalnie czapek nie znosi, a tą uwielbia