Ja nie czekam na kalendarzowe lato tylko na lato w PL jak juz pisalam wyzej Aniu.
W tamtym roku lato w PL zaczelismy w kwietniu i tak tez zaczely sie upaly ok 30st. Teraz bedziemy niestety pozniej ale koncem maja maja byc juz ostre upaly u nas takze upal=lato, na kalendarzowe to ja latach szkolnych czekalam ;-))
Cudowny dzien juz za 2 tyg z hakiem
Bedziemy spoznieni ale wazne, ze bedziemy duuzo wczesniej przed koncem roku czyli zdarzymy sie nacieszyc latem w miare dlugo.
Zreszta pomieszkajcie w IE chociaz troche to lato bedziecie odczuwaly juz przy 20st. Tu ludzie juz przy 16 ciesza sie, ze lato przyszlo choc na jeden dzien ;-)
W tamtym roku lato w PL zaczelismy w kwietniu i tak tez zaczely sie upaly ok 30st. Teraz bedziemy niestety pozniej ale koncem maja maja byc juz ostre upaly u nas takze upal=lato, na kalendarzowe to ja latach szkolnych czekalam ;-))
Cudowny dzien juz za 2 tyg z hakiem
Bedziemy spoznieni ale wazne, ze bedziemy duuzo wczesniej przed koncem roku czyli zdarzymy sie nacieszyc latem w miare dlugo.Zreszta pomieszkajcie w IE chociaz troche to lato bedziecie odczuwaly juz przy 20st. Tu ludzie juz przy 16 ciesza sie, ze lato przyszlo choc na jeden dzien ;-)
Ostatnia edycja: