alamiqa
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Mam nadzieję, że noc minęła Wam w miarę spokojnie, tak jak mnie. Wstałam nad ranem, a tu ledwo 2 stopnie. Trzeba zimowe ciuchy wyciągać!
Wczoraj wieczorem musiałam jechac do szpitala, w którym leżała po urodzeniu moja Mała. Ciężko mi było bardzo. Nie wiem czy ten nerwowy czas da się kiedyś zapomnieć.
A dziś jak zwykle wymarsz na ćwiczenia, sprzątanie, obiad i polowanie na panią neurolog, która mi źle wypisała recepty.
Niech Wam dzisiaj Dzieciaczki nie płaczą, zgagi odpuszczą, nogi nie puchną i brzuchy się opuszczą (niepotrzebne skreślić);-)
Mam nadzieję, że noc minęła Wam w miarę spokojnie, tak jak mnie. Wstałam nad ranem, a tu ledwo 2 stopnie. Trzeba zimowe ciuchy wyciągać!
Wczoraj wieczorem musiałam jechac do szpitala, w którym leżała po urodzeniu moja Mała. Ciężko mi było bardzo. Nie wiem czy ten nerwowy czas da się kiedyś zapomnieć.
A dziś jak zwykle wymarsz na ćwiczenia, sprzątanie, obiad i polowanie na panią neurolog, która mi źle wypisała recepty.
Niech Wam dzisiaj Dzieciaczki nie płaczą, zgagi odpuszczą, nogi nie puchną i brzuchy się opuszczą (niepotrzebne skreślić);-)
.....próbowałam coś o tym poszukać w necie, ale jak zobaczyłam co piszą to szybciutko przestałam, mój gin kazał się nie denerwowac, zapewnia, że wszystko będzie dobrze.

A serio to wiem, ona musi się nauczyć go ssać, czasem podaję i dopycham do buzi co chwilkę, ale to by cały czas trzeba tak stać obok łóżeczka, bo co wypluje to płacze.
Ale może jeszcze nie
Ja nie kupiłam smoczków na razie, niekoniecznie mi się one przydawały przy poprzednich dzieciach, bo jak ssać to cyca chciały, najwyżej dokupię potem. Nie wiem jakiej marki , pewnie wszystko jedno
:-)