Marzena197235
Fanka BB :)
Jak ciezko odkleic sie od smoczka
A tak mnie juz ciekawia zabaweczki Zobacz załącznik 399154A to moje dwie córki najstarsza Brygida , niedługo sama bedzie mamusia i najmłodsza Klaudusia , kocham je obie bez pamieci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak ciezko odkleic sie od smoczka
A tak mnie juz ciekawia zabaweczki Znaczy sie wszyscy oprócz CiebieAle cicha jest i niezainteresowani karmieniem mogą spać.
;-)
Ludzie potrafia zachowywac sie jak bydlo, dostaja jakiegos malpiego rozumu. Nie, to nie dla mnie. Za to uwielbiam car booty - pod golym niebem, ludzie opychaja rozne niepotrzebne im juz rzeczy, mozna zobaczyc rozne starocie - czasem graciarnia, czasem slicznosci - za glupie grosze mozna nieraz kupic cos fajnego. Uzywanego, ale w doskonalym stanie, a czasem nawet i nowke. Rupieciarni tez nie brakuje, ale przeciez nie ma przymusu kupna. Znakomita wiekszosc ubranek dla Karola mamy z car bootu, wczoraj podlapalam bawelniany dresik typu bluzka z dlugim rekawem, bluza i spodnie, z Disneyowskim Tygryskiem, 0-3mies., sliczniutkie - pol funta. Lazac czesto, mam mozliwosc powybierania fajnych rzeczy w fajnych cenach. A Rajmund zawsze jakies narzedzia sobie dokupi, jakies zelaziwo wygrzebie... Ot, forma rozrywki i polowanie w jednym. ;-)
po 2 miesiącach doszłam do ściany ... zwyczajnie mnie to wkurza ... mamy trochę zawirowania rodzinnego, kilka wizyt zapowiedzianych ... znajomi chcą wpaść na weekend z noclegiem ... więc trzeba trochę odgruzować lokal mieszkalny ... a tu jakos sie nie zanosi :-( echhhhh

Niestety nie ma u nas czegos takiego jak - targi rupieci, a szkoda, bo na pewno bym tam czasem pobuszowała, są tylko szmateksy gdzie skompletowałam niuni prawie całą garderobę