reklama

Ciąża po 40

Gosiu, hmmm... zawsze można małej zapytać czemu nie spała, ale ona nie lubi o tym mówić ;) Marudziła, chciała się przytulać, jeść itp. ale żeby spać to nie. Dzisiaj spała od 12 do 16.30 i od 17.30 do nadal ;) Wyśpi się i noc znowu z głowy:-D
A ta doradca laktacyjna to oczywiście płatna - 80zł + 20 za dojazd, drogo, ale jestem w desperacji... No i oczywiście wiedzą się podzielę;)
Majuska, cudowne zdjęcie - ten kot na brzuchu - jak z bajki :) A brzuszek okrąglutki, śliczny.
Alamiqa, współczuję migreny, moja mama miewa, wiem co to znaczy. I cieszę się z postępów malutkiej :)

reklama
Majuska czy pomyśląłaś o tym co ten biedny kot zrobi jak brzucha zabraknie :-p:-p ale fota przednia

Jak to jest biedny kot..to ja jestem Ania Rubik :-D:-D..jak brzucha zabraknie to podejrzewam, będzie przesiadywać w łóżeczku przy małej :)))))) Ona uwiebia być wszędzie gdzie coś fajnego, nowego się dzieje. Drugi nasz kocurek jest bardzo kulturalny i grzeczny i zachowuje się bardzo powściągliwie, jakby go nie było :))

Dzień dobry niedzielnie,
Iwonka nie martw się i spokojnie jedź do szpitala. Wszyscy trzymamy kciuki i myślimy o Tobie a wrócisz do domu już z maleństwem:-D
Majuśka boskie zdjęcie, kot wygląda jak turecki basza:)))
Miłego dnia ze słonkiem

Iwonka kciuki też trzymam mocno i myślami z Wami:) jestem:-)

u nas piękne słoneczko znowu a pamiętacie jak na nie narzekałyśmy latem:) a teraz jak znalazł....
moja Kota śpi już od dwóch tygodni w wózku Małej:-D:szok:

Uff... NIe zyje. Objechalismy car boot, na powrocie jeszcze drugi - nogi mi wchodza... no, gdzies tam wchodza. Kupilam poduszeczke do wozka - o takiej nawet nie marzylam, to jest przod takiej lokomotywy z kreskowki dla dzieci o lokomotywach wlasnie. Sliczna i za funta. No i kupilismy taka wieze z Fisher Price, w ktorej spuszcza sie po spiralnym torze kulki. Dosc duze, plastikowe. I okazuje sie ze mamy nowa, super zabawke dla kotow - debile siedza wianuszkiem i poluja na staczajace sie pilki, probuja je wyciagac z otworow z ktorych sie wytaczaja na samym dole... Ale jazda!
Co do testowania wozka - u nas wszystkie tego typu rzeczy zostaly przez koty sprawdzone. Wozek, bagaznik pod wozkiem, lezaczek, fotelik samochodowy... I chyba sa dosc wygodne. :-D

Witajcie kochane

Basiu córcia przesliczna aniołeczek kochany , ciekawa jestem jak sobie poradzisz z laktacja , czy cos ta pani pomoze , ja walczyłam i nic pokarmu nie było spełzło na butelce

Iwoneczko pomodliłam juz sie za was kochana bedzie dobrze musi byc w koncu bedziemy mogły sie spotkac w Sosnowcu z maluszkami i pogadac o nich

Majuska , brzuszek wspaniały juz blizej jak dalej

Gosiu , Kłaczku pozdrawiam was mamuski cieplutko

Aniu , jak sie czujesz mam nadzieje ze nie dzwigasz i nie przemeczasz sie

Alamiqa kochaniutka tak mi cie zal z ta migrena

reklama
Witajcie!
Taka ładna niedziela, a ja humor mam wisielczy. I to zupełnie bez powodu. Nawet na hormony zwalić nie mogę. Może do jutra mi przejdzie.
Kłaczek, nie ma to jak kocie testery.Wiesz, że Karolek będzie miał miło i wygodnie.
Basiu, ciekawe co mądrego poradzi doradca?
Iwoneczko, trzymaj się Kochana&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry