kłaczek
Fanka BB :)
Misia, bo my mamy wpisana w rozum koniecznosc "stawania na poziomie". Bo trzeba sie zarznac, a ma byc jakby nigdy nic. I tu podobaja mi sie Anglicy - im wisi. Az za bardzo nawet chwilami, ale troche tego tumiwisizmu dobrze by nam zrobilo, nie bylibysmy tak spieci. Goscie? Bardzo milo, ale Ty masz w domu malenkie, absorbujace szczescie, wiec niech nie oczekuja wystawnosci i piernatkow wymoszczonych pod sufit. Czy goscie sa w tym domu wazniejsi od Ciebie i dziecka??
Majuska, mnie brakuje szmatlexow z ich bogata oferta dzieciecych ciuszkow... Tutaj sa second handy, ale dziecinnych ubranek w nich niewiele, nie to co w polskim szmatlexie. Tyle ze na car bootach mozna dorwac wszystko z zabawkami wlacznie.
Majuska, mnie brakuje szmatlexow z ich bogata oferta dzieciecych ciuszkow... Tutaj sa second handy, ale dziecinnych ubranek w nich niewiele, nie to co w polskim szmatlexie. Tyle ze na car bootach mozna dorwac wszystko z zabawkami wlacznie.

Właśnie rozpoczął 3 miesiąc swego życia :-)
ja jestem komputerowym kretynem i jak m. tego nie zrobi to na mnie nie macie co liczyć