reklama

Ciąża po 40

Misia, bo my mamy wpisana w rozum koniecznosc "stawania na poziomie". Bo trzeba sie zarznac, a ma byc jakby nigdy nic. I tu podobaja mi sie Anglicy - im wisi. Az za bardzo nawet chwilami, ale troche tego tumiwisizmu dobrze by nam zrobilo, nie bylibysmy tak spieci. Goscie? Bardzo milo, ale Ty masz w domu malenkie, absorbujace szczescie, wiec niech nie oczekuja wystawnosci i piernatkow wymoszczonych pod sufit. Czy goscie sa w tym domu wazniejsi od Ciebie i dziecka??
Majuska, mnie brakuje szmatlexow z ich bogata oferta dzieciecych ciuszkow... Tutaj sa second handy, ale dziecinnych ubranek w nich niewiele, nie to co w polskim szmatlexie. Tyle ze na car bootach mozna dorwac wszystko z zabawkami wlacznie.

reklama
hello babsonki,

sa juz jakies wiadomosci od iwoneczki???

marzenko -
i duza i mala corcia udana:tak:

basiu,misiu -

gosiu,majuska,klaczku,anka

alamiqa -
dl

no i pe sie chwalic o er skoncz aj 8 m-cy.

005.jpg

cos

Aleksandra super maluszek grzecznie siedzi i patrzy sobie co sie dzieje
Kłaczek masz racje w mieszkaniu sie mieszka to nie muzeum ispełza na sam koniec na 1 miejscu dziecko i mama tak jak mówisz musi byc mama wyspana to i dziecko bedzie szczesliwe , reszta w miedzyczasie
Misia a sybus ile juz ma bo ja mam skleroze i nie pamietam ale chyba we wrzesniu urodziłas
reszte mamusiek pozdrawiam cieplutko

Jak potrzebuję to mi się net zawiesza:wściekła/y:

Dziewczyny, Iwoneczka urodziła swoją Różyczkę o 10.25 przez cc!!!!!
Ważyła 3590 a mierzyła 57cm. Cytuję mamę: "śliczna i zdrowa" :)

Potem z Wami więcej pogadam bo dom ogarniam - do tej poty moje szczęście pochłaniało mnie bez reszty ;) I godzinkę się zdrzemnęłam.

Ostatnia edycja:
Młody ma juz albo dopiero 2 miesiące :-D Właśnie rozpoczął 3 miesiąc swego życia :-)
Właśnie kwękoli i nie da matce zrobić sobie nic do jedzenia...
Co do zdjęcia :eek: ja jestem komputerowym kretynem i jak m. tego nie zrobi to na mnie nie macie co liczyć :-D

Marzenko córki jak marzenie:) a w ogóle to córki fajne są:)
Basiu żaden wstyd normalne to ja się powtórzę że dla mnie połóg trudniejszy od ciąży i porodu:( też kiepsko znoszę a mój mąż należy do tych co się będzie roztkliwiał chwilę a dalej to on już nie kuma po co:tak:
proponuję wszystkim tym co mają chandrę iść na ten film Baby są jakieś inne podobno rewelacja!
a ja na jogę idę jutro i w czwartek a w piątek na basen (wszystko dla ciężarnych) joga też na głowę dobrze robi a coś czuję że już muszę:szok:
Kłaczku racja z tym wyspaniem..... a my takie gupie i zaraz jazda na maxa:) ale ja też po porodzie to mam takie plany że fju fju a zapominam że sen będzie i tak na pierwszym miejscu:)

Marzenka super córki:) W ogóle zdjęcia Alex też rewelacja i teraz czekamy na fotkę od Misi i od Iwony. Niech szybko wraca do nas i najważniejsze, że Różyczka jest zdrowa i nie ma co ukrywac... kawał kobietki się urodził:-)

Alexandra, bardzo spokojny i powazny man.:-D Powtarzam sobie ze tez bedziemy mieli takiego.:tak:
Marzena, i to pod warunkiem ze bedzie jakis "miedzyczas". Podstawa to ludzie.
Gosiu, ja po prostu jeszcze pamietam jak "przykladalam sie" wykorzystujac drzemki dziecka. Male spi "krotkimi rzutami" i trudno sie wyspac matce, ktorej bardziej by odpowiadalo "raz a dobrze", a "rozkiszona", zmeczona, niewyspana mama to przekichane w calym domu. Po prostu odpuszczalam to, co nie bylo niezbedne.
O. Iwoneczka -GRATULACJE!!

Iwoneczko najserdeczniejsze gratulacje!! Wracajcie szybo tutaj do nas :)))))
Alex to kawał chłopa już, najlepszego dla maluszka!!!

Idę w takim razie do wyra, bo to moje ostatnie "podrygi" chyba, oblazłam z psicą pół osiedla i nóżki bolą, spokojnej nocki kobiety!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry