71barbara
Fanka BB :)
Cześć 
Iwonko, serdeczne gratulacje
Ale mi się mała wycwaniła
Utulam ją na rękach, odkładam do łóżeczka, a pannica jak się orientuje, że to już nie mama - włącza syrenę. Zazwyczaj po 10 - 15 minutach, chociaż teraz zasnęła mocniej (odpukać)
Od niedzieli spacerujemy - pogoda śliczna.
A co do mojego popłakiwania i stawania na poziomie - ja nie chcę się zarzynać, no ale przynajmniej po śniadaniu bym sprzątnęła czy pranie wrzuciła - a czasem nie ma kiedy i do południa albo i dłużej bałagan - i to mnie rozstrajało. Do tej pory robiłam wszystko, gotować lubiłam a teraz nie ma na to czasu. Ale coraz lepiej czuję się ze świadomością, że nie nadążam - znaczy przyjmuję do wiadomości
Ha, a ciekawe jaka będzie moja mała jak skończy 2 miesiące, a jak 8
Na razie wczoraj mieliśmy osiemnastkę (18 dni) i tatuś róże dziecku kupił z tej okazji
A wiecie, niedawno dowiedziałam sie, że przysługuje nam dodatkowe 4 tygodnie macierzyńskiego w 2012 roku - tylko, że to na wniosek jest, ale na pewno skorzystam - zawsze to miesiąc w domu z dzidzią
Miłego dnia wszystkim
Iwonko, serdeczne gratulacje
Ale mi się mała wycwaniła
Od niedzieli spacerujemy - pogoda śliczna.
A co do mojego popłakiwania i stawania na poziomie - ja nie chcę się zarzynać, no ale przynajmniej po śniadaniu bym sprzątnęła czy pranie wrzuciła - a czasem nie ma kiedy i do południa albo i dłużej bałagan - i to mnie rozstrajało. Do tej pory robiłam wszystko, gotować lubiłam a teraz nie ma na to czasu. Ale coraz lepiej czuję się ze świadomością, że nie nadążam - znaczy przyjmuję do wiadomości
Ha, a ciekawe jaka będzie moja mała jak skończy 2 miesiące, a jak 8
Na razie wczoraj mieliśmy osiemnastkę (18 dni) i tatuś róże dziecku kupił z tej okazji
A wiecie, niedawno dowiedziałam sie, że przysługuje nam dodatkowe 4 tygodnie macierzyńskiego w 2012 roku - tylko, że to na wniosek jest, ale na pewno skorzystam - zawsze to miesiąc w domu z dzidzią
Miłego dnia wszystkim

a w paczce jest takich śledzi mega 10szt Basiu ile tych paczek mam kupic jeszcze?
ale nie robiło mi to
...cały dzień miałam dziś "w pałę" przez tą nie przespaną noc
Wiecie co jeszcze zauważyłam..im więcej słodkiego się nażrę tym mniejszą mam zgagę