71barbara
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny.
Dziecko zjadło, teraz ja jem śniadanko:-) Ciekawe ile pośpi...
Dzięki dziewczyny za otuchę, Gosiu, ta przepuklina to by była pachwinowa i ona sama nie ustępuje - poczytałam w necie, musi być zabieg. Jedyne co mnie pociesza, że to może nie jest przepuklina...
Misiu, na szczęście póki co moja mała bez suszarki też sypia, ale jak jest rozżalona czy rozdrażniona to suszarka jest super. I jeszcze śpiew mojego taty - kurczę, fałszuje jak nie wiem co, a mała zasypia jakby nie wiem jaką muzykę słyszała
Mój śpiew tak nie działa.
A o pediatrę i chirurga to popytam koleżanki , i może moją gin - w końcu obraca się w środowisku lekarzy i może wie kto dobry.
Też zaraz kawkę robię o dołączam, miłego dnia
Edit: Majus, albo fotel albo kota trzeba zamknąć w osobnym pokoju
Ewentualnie wystawić na balkon, o ile jest ciepło.
Dziecko zjadło, teraz ja jem śniadanko:-) Ciekawe ile pośpi...
Dzięki dziewczyny za otuchę, Gosiu, ta przepuklina to by była pachwinowa i ona sama nie ustępuje - poczytałam w necie, musi być zabieg. Jedyne co mnie pociesza, że to może nie jest przepuklina...
Misiu, na szczęście póki co moja mała bez suszarki też sypia, ale jak jest rozżalona czy rozdrażniona to suszarka jest super. I jeszcze śpiew mojego taty - kurczę, fałszuje jak nie wiem co, a mała zasypia jakby nie wiem jaką muzykę słyszała
Mój śpiew tak nie działa.A o pediatrę i chirurga to popytam koleżanki , i może moją gin - w końcu obraca się w środowisku lekarzy i może wie kto dobry.
Też zaraz kawkę robię o dołączam, miłego dnia
Edit: Majus, albo fotel albo kota trzeba zamknąć w osobnym pokoju
Ostatnia edycja: