Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez mieszkam w uk i jestem po 3 poronieniach ale nas gp skierowała na wszystkie możliwe badania, testy Andy poziomy wszystkiego itd i do kliniki niepłodności ale wszystko zależy od lekarza. Oczywiście badania wykazały ze oboje jesteśmy zdrowi. W końcu na castagnusie i żelu concive plus chyba nam się udało. Już 19 tydzien i wczoraj dowiedzieliśmy się ze to chłopiec. Ale bać się nie przestanę do końca i ciągle nie mogę uwierzyć ze jestem w ciąży.Ansure my z mezem tez caly czas sie staramy i jakos nic nie wychodzikolejny cykl i znów czekam na @ bo niestety testy negatywne...i juz nie wiem w czym problem...oboje na tabsach..ja na castagnusie i wiesiołku i nic...
Kolezanka rocznik 72 i wczoraj pokazuje mi test pozytywny no i mnie dopadła rozpacz...
Tak czytam wszystkie przyszłe mamusie i pomimo tego ze jestem pozytywnie nastawiona to łza sie chwilami zakręci...no ale starania bedzie ciag dalszy...
Troche zła jestem ze tutaj w Uk nie mam mozliwosci zrobic sobie badan,ale w sierpniu jade do Pl to mam nadzieje ze zrobie wszystko co mozliwe...