Marzena197235
Fanka BB :)
misia to tak jak u nas brutus , zazdrosnik i tuli sie bardzo do starszych córek zeby go glaskały lepiuch kochany
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chłopina właśnie wymyśla układ scalony do pompy nadmuchowej do pieca oraz układzik do kamery żebym miała podgląd na maluszka gdy ten będzie spał w drugim pokoju - zamiast elektronicznej niani, bo przez nasze mury nie przedostaje się żaden dźwięk ani sygnał radiowy. Zamiast głosniczka gdy dziecko płacze pełen podgląd na pokoj z łózeczkiem załączony na 7calowym telewizorku. Ten na szczęście działa i jak mi się nudzi w kuchni podczas obierania marchewki mogę sobie pooglądać TV
...
Fakt faktem, że lutować się nauczyłam ale jak małpa w ZOO - co mi każą to zrobię ale bez jakiekolwiek wiedzy dlaczego w tym miejscu i ten element. Schematy elektorniczne to dla mnie tory wyścigowe dla mrówek z ogromną ilością jakiś czarnych kresek wytyczających bieg mrówki i czarnymi kwadracikami - to pewnie punkty wymiany opon:-)
bo bolą trochę...i kolana też
lepiej żeby się to zmieniło ha bo w ciąży będę do Wielkanocy!!
...liczę, że organizm wyzwoli jakąś adrenalinę w odpowiednim momencie bo nie dam rady chyba