Bry Niewiasty :-)
No własnie co się dzieje z Iwonką ???? powinna wydać jakiś odgłos już ...
A Młody nas zadziwił, tak mocno że mój m. się godzinę do swej pracy spóźnił
Wczoraj wyskoczyłam na zakupy do galerii, także m. go kąpał, jak wróciłam Mlody spał... obudził się po północy no i po wciągnięciu 120 ml + wiszeniu na cycku tak z pół godziny w sumie ok 2 zasnął :-) coś tam kwękolił ok. 5 ale go przykryłam - miał chłodne policzki, dałam smoka (którego zresztą wypluł) i zasnął - a dokładnie się nie rozbudził no i ... obudziłam go ... po 9 !!!!! Wciągnął kolejne 120 ml, oczywiście cyc obowiązkowo też i po wstępnym sufitowaniu śpi ...
A ja jestem w SZOKU totalnym
No własnie co się dzieje z Iwonką ???? powinna wydać jakiś odgłos już ...
A Młody nas zadziwił, tak mocno że mój m. się godzinę do swej pracy spóźnił
Wczoraj wyskoczyłam na zakupy do galerii, także m. go kąpał, jak wróciłam Mlody spał... obudził się po północy no i po wciągnięciu 120 ml + wiszeniu na cycku tak z pół godziny w sumie ok 2 zasnął :-) coś tam kwękolił ok. 5 ale go przykryłam - miał chłodne policzki, dałam smoka (którego zresztą wypluł) i zasnął - a dokładnie się nie rozbudził no i ... obudziłam go ... po 9 !!!!! Wciągnął kolejne 120 ml, oczywiście cyc obowiązkowo też i po wstępnym sufitowaniu śpi ...
A ja jestem w SZOKU totalnym

ale gin mówi że dadzą
to ona się już ze mnie też śmiała że nie należę do takich! co na same partę przyjadę