Anka ja jak tam wchodzę to mam to samo ale ponieważ robiłam amnio i sama szukałam info na ten temat to czuję się trochę w obowiązku
ale ogólnie to cię rozumiem też ze dwa razy mi sie tam dostało fakt tutaj u nas jest mega mądrze i spokojnie
no same fajne laseczki ech a w realu jak byśmy się spotkały może coś kiedyś zorganizujemy w środku kraju
albo świata bo Ewa i Kłaczek muszą też być
:-)
Majuska to sie wystraszyłaś co? moja gin wczoraj mówi że koniec ciąży to się liczy -3 i +2 tygodnie przed i po terminie więc ja np pod koniec listopada mogę się tez spodziewać ale skoro Małą taka Mała to lepiej niech sobie tam siedzi

ja też dzisiaj nie spałam od 2 do 5
no ale jak przysnęłam to na dobre
dołączam się do kaweczki (drugiej)

no same fajne laseczki ech a w realu jak byśmy się spotkały może coś kiedyś zorganizujemy w środku krajuMajuska to sie wystraszyłaś co? moja gin wczoraj mówi że koniec ciąży to się liczy -3 i +2 tygodnie przed i po terminie więc ja np pod koniec listopada mogę się tez spodziewać ale skoro Małą taka Mała to lepiej niech sobie tam siedzi
ja też dzisiaj nie spałam od 2 do 5

no ale jak przysnęłam to na dobre
dołączam się do kaweczki (drugiej)
Sliczne bydle! I to jest takie zlosliwe?? Bo wyglada jak kwintesencja anielskosci, z lekka nutka lobuzerii...