anka_d
Fanka BB :)
Klaczek niestety juz sie nie wyzywamy, bo nam admin zdjal piekny temat na temat kiecek do porodu
))) Było bosko i niestety krótko. Pewnie uznał to za reklamę albo nie wytrzymał naszych złośliwości:-) Teraz radośnie udzielmy się w temacie amniopunkcji
))
Tabiś jak widzisz wygląda anielsko, ale lepiej nie wchodzić mu w drogę, w domu nazywamy go: dzikiem, krokodylem, kurożercą, króliczkiem, misiem, potworkiem... wszystko jest adekwatne w zależności od psiego humorku. Najlepiej wygląda, gdy on ujada jak opetany pod płotem a ja idę ze sklepu i ze słodkim usmiechem mówię do niego: mój króliczku idziemy do domku
))
Majuska mam sklerozę, bo pisałam wcześniej ale mi post skasowało! Otóż ja bym stawiała na jakieś 24 godziny
) w każdym razie ze swoją osobą, bo to tyle u mnie trwało za każdym razem i lepiej byś miała męża już w miarę blisko i pod telefonem bo może się okazac, że będziesz leciała galopem z torbą do szpitala:-)
Tabiś jak widzisz wygląda anielsko, ale lepiej nie wchodzić mu w drogę, w domu nazywamy go: dzikiem, krokodylem, kurożercą, króliczkiem, misiem, potworkiem... wszystko jest adekwatne w zależności od psiego humorku. Najlepiej wygląda, gdy on ujada jak opetany pod płotem a ja idę ze sklepu i ze słodkim usmiechem mówię do niego: mój króliczku idziemy do domku
Majuska mam sklerozę, bo pisałam wcześniej ale mi post skasowało! Otóż ja bym stawiała na jakieś 24 godziny
prosto z USA