reklama

Ciąża po 40

Klaczek niestety juz sie nie wyzywamy, bo nam admin zdjal piekny temat na temat kiecek do porodu:)))) Było bosko i niestety krótko. Pewnie uznał to za reklamę albo nie wytrzymał naszych złośliwości:-) Teraz radośnie udzielmy się w temacie amniopunkcji:)))
Tabiś jak widzisz wygląda anielsko, ale lepiej nie wchodzić mu w drogę, w domu nazywamy go: dzikiem, krokodylem, kurożercą, króliczkiem, misiem, potworkiem... wszystko jest adekwatne w zależności od psiego humorku. Najlepiej wygląda, gdy on ujada jak opetany pod płotem a ja idę ze sklepu i ze słodkim usmiechem mówię do niego: mój króliczku idziemy do domku:)))
Majuska mam sklerozę, bo pisałam wcześniej ale mi post skasowało! Otóż ja bym stawiała na jakieś 24 godziny:)) w każdym razie ze swoją osobą, bo to tyle u mnie trwało za każdym razem i lepiej byś miała męża już w miarę blisko i pod telefonem bo może się okazac, że będziesz leciała galopem z torbą do szpitala:-)

reklama
Kłaczek wątek miał tytuł: w czym do porodu i laska zamieściła link do koszulek po 120 PLN :-D prosto z USA :-D wątek był przedni ale to piiiiiiiiiiiii admin go skasował :-( czy admin nie rozumie, że musimy gdzieś dać ujście naszym hormonom !?!?!?!?!?! to był gruby nietakt PANIE adminie ... bo kobieta to by nas zrozumiała chlip, chlip, chlip ...
Bazylia tylko wygląda rozumnie :-( jest złośliwą złodziejką ... do tego.
Ja nie lubie prasować, ukąłdać rzeczy w szafie i sprzątać ... :-(
Śmieję się że ja sprzątam 2 x w roku :-D ale wtedy biorę 2 dni urlopu i robię generalne :-D a tka to m. wyprowadza odkurzacz na spacer a ja wyżywam się szorując wucet szczoteczką do zębów :sorry2:

Kiecki do porodu i mnie tam nie bylo?? Za "jedyne" 120zeta?? Toz to okazja, panie! Noz kurka, czuje ze cos mnie ominelo... W temacie amniopunkcji przez chwile mnie swedzialo, ale dalam spokoj. Tu maja zasade, ktora w pierwszym momencie mnie zmrozila, a po przemysleniu zagadnienia wydala sie nieglupia. Jesli w badaniach przesiewowych wyjdzie podwyzszone ryzyko ZD dostaje sie wybor. Usuniesz jesli chore? To robimy amnio. Chcesz zatrzymac i urodzic dziecko niezaleznie od wynikow amnio? To po cholere robic to badanie, po ktorym przeciez mozesz dziecko stracic? I juz.

Kłaczek też żałujemy :-( niewiasta chciała nader atrakcyjnie wygladać na filmie i zdjęciach z porodu :-D może powinna sesję zrobić przed porodem ... albo po ... a potem dokręcić stosowne fragmenty... MY też żałujemy że Cię tam nie było, ale mam nadzieję że z Anką godnie reprezentowałyśmy również i Twoje zdanie na temat koszulet po 120 zeta :-D jak słusznie zauwazyłaś TYLKO !!

Łalaboga...poszłam poranny alram odespać, a tu natłuczone kilka stron:no::no:
Kurna i przespałam temat kiecek do porodu też:no::-D....może jeszcze zdążyłabym kupić, bo mam naszykowaną na samo rodzenie jakąs starą wynaciąganą koszulkę mojego syna:-D:-D:-D ,
Aniu Tabis do schrupania jest , coś pięknego:-p:-p, mnie psy bardzo lubią, może nie zjadłby mnie na śniadanie?? Swoją drogę dobrze mieć takiego oddanego stróża.

Misia ten psiuk z firmy Twojego m. to przypadek jakich wiele, ja sie juz naoglądałałam trochę "drastyczności " tego co ludzie wyprawiaja ze zwierzętami, uwierz, że prokurator palcem by nie ruszył:no::no:...na skur..eli wyrządzających krzywdę zwierzętom u nas w kraju póki co nie ma bata:no::no:...jeżeli nawet uda sie kogos przywlec do sądu i udowodnić winę, to kary są tak śmieszne, że płakać się chce.

Kłaczku no to jak Tobie Rajmund brzuch pompował to Ty możesz mieć wielki, ale ja???:shocked2::-D:-D:-D:-D ( rozwaliłaś mnie znowu tym hasłem )

A moje dziecko sobie poszło spać..nie rodzimy na razie :)

Nie zmienia to faktu, że do chwili obecnej zastanawiam się jak można rodzić w piżamie? Albo ja się nie znam, albo piżama składa się z bluzy i spodni... hmmm jak rodzić przez spodnie? Chyba że to męskie kalesony ze specjalnym otworkiem na fistaszka:-) Laska chciała odpowiedzi czy ładnie się wygląda w koszulce za jedyne 120 zeta czy też może lepiej wygląda się na filmach kręconych w trakcie porodu w piżamce.... Szał ciał i uprzęży:)))

Majuska, mnie sie tez chce jakiejs wielkiej koszulki typu T-shirt po prostu - wydaje mi sie ze do samego porodu to najwygodniejsze rozwiazanie. Ew. krotka koszulka nocna, ale raczej "na straty". Teksty Rajmunda to i mnie rozwalaja czasem - on sie w tym specjalizuje chyba. Typu: "Ale masz brzuch... No, sam ci go zrobilem!" I to z tak jakby pierwszy raz go zobaczyl, a potem z taka duma... Jak zwykle unikal tekstow z aluzja do moich gabarytow bo wie ze tu mam "cienka skore", tak teraz a to "pileczka", a to "babelek", "paczek", "pulpecik" itp. Dumny tata!:-D
Anka_d, pizamka do porodu... Hmmm... Wyzwanie dla kreatorow mody! Mozna tak jak kiedys babki majty mialy - niby gacie do kostek, ale bez szwu miedzy nogami - stykloby, nie?

Majuska ... kto rano wstaje ten koszulką za 120 PLN po oczach dostaje :-D
Mnie też ta piżamka mowę odebrała :-D Osobioście nie miałam okazji poznać faceta kóry miał fistaszka jak noworodek więc Twa koncepcja jest nieco odważna ... w przyrodzie nie istnieją takie pizamki :-D w poza ty nie sądzę żeby love of fashion miała na myśli taką chamówę męską ... musi by glamur :-D pan-tera albo inna zebra... nieco piór, kryszały swarowskiego no i koneicznie klapusie z puszkiem :-D żeby się dobrze komponowało "Wszystko czerwone" (Adminie to nie jest reklama ksiązki J. Chmielewskiej pod tym samym tytułem).
Kłaczku ... strzał w dziesiątkę ... ja miałam koszulę z reala i piżamę o tym samym fasonie - niestety przed porodem zrobiłąm czystki w szafie, a że miałam cc to góra od tej piżamy sprawdziłą się świetnie,

Ostatnia edycja:
reklama
:-D:-D:-D.....ale dajecie czadu, wzięłabym Was sobie wszystkie chętnie na porodówkę, nie trzebaby mi było ZZO:-D:-D
U mnie na Szkole Rodzenia połozna mówiła, że nie ma sensu się stroić do porodu, czy nawet na ten cel kupować nową koszulę, wystarczy nawet jakiś podkoszulek "starego" :))))) , że wiele dziewczyn tak przynosi, potem rzucasz to w kosz i przebierasz sie w jakąś fajną kiecę..np. za 120 zł :)))))
Pójdę chyba do sklepu bo mnie naszło na rosół....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry