reklama

Ciąża po 40

Zapomniałyście o wspomnianej tam intymnej fryzurce.... widziałam kiedyś taką z wplecionymi perełkami na kształt serduszka... Tzn Kłaczek nie widziała postu więc fryzurka i zapijanie tego Krwawą Mary ją ominęły ale od czego wyobraźnia:))
Misia nigdy nie widziałam nagiego murzyna, ale podobno jego fistaszek jest dość pokaźny, w związku z tym że Kłaczek mieszka w pobliżu "Bambo", to może odważnie wystąpić w piżamce podczas porodu;-)

Jak można było wykasować nam taki piękny temat?!?!?!?!

reklama
No ja też nie wiem :-D to było lepsze niż wiadomości z wiejskiej :-D
Myślałam Majuska że chcesz sobie nową koszulkę sprawić :-D a nie rosół :-D
Boa to podstawa :-D i klapunie z puszkiem :-D
Jednak zadroszczę takim laskom ... ja się martwiłam czy doktory czegoś nie spartolą a ona sie zastanawia nad stosownym przyodziewkiem ... cóz znaczy młodość i blond włosy ...
a fryzura intymna ... proponuje "cerwoną szczałkę" żeby facet wiedział co ma filmować :-D

Majuska na rosól zapraszam do mnie! Domowa kura, domowa marchewka, pietruszka, seler, pora i magi. Zaoszczędzisz 120 zł na modną kreację:cool2:

Szlag mnie trafił absolutny przed chwila, bo dwa jełopy przyjechały po rozbieraną z obory cegłę. Przyjechały ciagnikiem ale bez wózka widłowego i teraz 3000 cegieł będą z palet ściągać i ręcznie na przyczepę wrzucać. Zajmie im to cały dzień a ja musiałam Tabrisa w domu zamknąć i sobie psina nie pobiega pomimo ślicznej pogody. Jak można ładować palety bez widlaka???

Gosia kiedyś faceci spali też w koszulach nocnych z dziurką żeby "po bożemu" było bez obrazy moralności golizną:))) Idąc dalej tym tropem zamiast kunsztownych fryzur i boa podczas porodu powinnysmy mieć szlafmycę na głowie:-)
Na swoje nieszczęście zasnęłam na kanapie i znowu przede mną bezsenna noc, a tak się broniłam przed popołudniową drzemką:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry