reklama

Ciąża po 40

Dzień dobry:)
Wczoraj ruch jak w Rzymie a dziś wszyscy odsypiają:)))
Marzenko zaglądaj gdy tylko możesz i melduj nam co z córeczką.
Zapraszam na kawę i słodką bułeczkę :)))

reklama
Dzień dobry
... śniadanie już było i kawa zbożowa ... z łykiem czegoś normalnego.
Czuję że dziś spacer będzie dłuższy no bo jakieś słońce widać nawet ... ciekawe jak długo będzie świeciło :-) oprócz tego że do zachodu :-D
A dziś cisza bo nie ma żadnego nowego wątku o piżamkach porodowych ;-)

Pojawiło się coś, pewnie znowu spam reklamowy:) Nawet tam nie wchodzę, bo ja raczej po niemiecku niż po angielsku.. Admin i tak usunie nam temaciki jak się obudzi. Trzeba coś zastepczego wymyślic, bo się zanudzimy na forum;-)

widziałam te spamy - nic nie wnoszą ... a nie wiem czy sie pojawi równieciekawy temacik jak te haleczki porodowe :baffled: a adminowi nie podaruję że skasował taki wdzięczny temat ...
Może my załozymy jakiś nowy temacik ... tylko jaki ?????

A Wy już od rana trajlujecie:no:;-):-D
Ja wstałam wcześniej ale pojechałam sobie jeszcze badania zrobić, kolejka straszna stała, ale wlazłam bez...nikt mnie nie chciał zlinczować o dziwo :) Cały czas mam nieregularne, ale dosyć mocno odczuwalne skurcze, no i nie wiem co robić, obawiam się, że mi sie tam wciąz rozwiera i jak się rozkręci to będzie 4 palce rozwarcia i nie dadzą ZZO...ale może panikuję:no:

Ja też dzisiaj z kotem muszę do weta bo trzepie uszami strasznie, niby nic tam nie zauważyłam, ale pojadę, mam kumpelę wetke - kociarę, więc mam u niej "po kosztach" , ja raczej z kocurami jeżdżę ze wszystkimi ich dolegliwościami ( wolę, żeby to ktoś mądrzejszy ode mnie pooglądał ), ale na drugi dzień dopiero, mój rudzielec ( ten co z uszami ma właśnie problem ) tez wczoraj coś tam zwymiotował, ale tylko raz więc może od kulek włosowych:confused:

Nie wiem czy wymyślimy równie wdzięczny temacik:)))
Obawiam się, że w każdej chwili mogę mi net wyłączyć bo nie opłaciłam rachunku, jakbym zniknęła na kilka dni proszę się nie martwić:cool2: Zaraz na początku miesiąca opłacę i wrócę :))) Już dostałam sms, że im wiszę kasę więc w każdej chwili mogą zrobić boom i będzie po Ani :)))

no kurczaki nie ma żadnego nowego fajowego tematu :-D
Ja obserwuje około doby , chyba że to bardzo niepokojące zachowanie - wówczas od razu jedziemy do veta... ale kilka razy usłyszałam wersję delikatną pt.: że jesteśmy nieco przewrażliwieni :-D czytaj: histerycy :-D
Aniu - ja też zapominam zapłacić, albo mam co innego ważniejszego do opłacenia - chociaż staram się płacić systematycznie bo jest jakaś dodatkowa opłata po odcięciu dostępu do netu... ale płace jak mi list miłosny przysyłają ... będziemy czekać z utęsknieniem :-)
Tak myślimy nad tym nowym wątkiem - fakt koszulek NIC nie przebije ale ... jest kilka niewiast udzielających się w kazdym temacie i mających absolutną wiedzę na absolutnie kazdy temat ... dodam że wiedzę dogłebną ;-)

Cześć dziewczyny.
No aleście wczoraj dawały:-D Laska od tych koszulek musiała mieć nieziemską czkawkę, a ja zdrowo się pośmiałam. Ale wiecie co? Mam taką teorię, że to mógł być facet, nieobeznany w tematyce porodowej, stąd ta piżamka. Ale tak czy inaczej, należało się, szkoda, że naszego wątku nie czyta.

A moja dzidzia w nocy bawiła się w aniołka i świetnie jej wyszło. Teraz też śpi, oby tak dalej :) Chyba muszę do lekarza z nią iść, bo kilka dni ma wysypkę, nie przechodzi i taka szorstka się zrobiła ta wysypka.

Na razie życzę miłego dnia i jak mała nadal będzie w aniołka się zabawiać, to na pewno się odezwę :)

reklama
Witajcie kochane

Klaudia jak zwykle grzecznie spała w nocy obudzila sie 2 razy na karmienie i dalej spała , w nocy jest przekochana z tym spaniem
Aniu u mnie tez nie raz neta odcieli jak nie było za co zapłacic to nic strasznego sa wazniejsze sprawy do placenia , moze tak szybko nie odetna i zdazysz zapłacic
Misia postaram sie zagladac czesciej , jak tylko mi sie bedzie chciało , bo czasem juz mam usiasc was poczytac a to to zrobie a to co innego a to poogladam tv a to zas do małej ide z nia sie bawie i jak sie spamietam to jest póxno i spc mi sie chce
Majuska ​no ja tak jak ty nie moge sie doczekac kiedy w koncu do nas dołaczysz z malenstwem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry