anka_d
Fanka BB :)
Ile razy wchodzę na wątek o amniopunkcji zawsze się denerwuję i zaczynam być złosliwa. Chyba muszę sobie wykasować tę część ekranu żeby mnie nie kusiło łażenie po innych tematach i zostanę sobie tylko tutaj z Wami dziewczynki. Gosia dzieki
Chłopina wróciła z pracy po drugim dniu i jest bardzo zadowolona, oby tak dalej to na spokojnie zacznę sobie planować zakupy w grudniu dla maluszka żeby to rozłożyć w czasie i przestrzeni
)) A ja w ciągu dnia oszalałam i wyprodukowałam jakąś straszną ilość sałatki jarzynowej. Będziemy ją teraz jeść przez trzy dni do wszystkiego
))

Chłopina wróciła z pracy po drugim dniu i jest bardzo zadowolona, oby tak dalej to na spokojnie zacznę sobie planować zakupy w grudniu dla maluszka żeby to rozłożyć w czasie i przestrzeni
Nie wiem gdzie mam ksiązeczkę ciążową i jakieś wydruki - chodzenie do znajomych lekarzy ma swe plusy ujemnie również ;-D Niestety Ewo masz rację taki mału człek nie wie co jest nocą a co dniem, spać - faza snu głębokiego jest baaaardzo krótka - płacze że jeść albo mokro i tak na okrągło ... 
..no i powiedzcie mi o co u chodzi
)