Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja to tak czytam te Wasze posty i płacze....ja nie mam lekarza do którego moge poprostu czy pojsc czy sie poradzic...niestety w Uk nie ma takich praktyk...lekarza widzi sie dopiero w chwili porodu...nooo chyba ze cos powaznego sie z kobieta dzieje....krew mnie zalewa bo nie mam zadnej pomocy...nawet po poronieniu nie mam sie do kogo zwrócic z pomoca....dzisiaj mnie naszedł taki ból i pustka ze nie umiem sobie z tym poradzic...chwilami mam takie odczucia ze chyba juz czas skonczyc te starania bo za chwile beda 3 lata i nic a z drugiej strony jak tak Was czytam to mam jednak jakąs nadzieje....
Pięknie dziękuję i trzymam kciuki za szybki i szczęśliwy poród
Kurcze taki żal od Ciebie płynie wiem i rozumie to.Tak długo i nic .Nie umiem nic sensownego napisać po prostu jestem z TobąJa to tak czytam te Wasze posty i płacze....ja nie mam lekarza do którego moge poprostu czy pojsc czy sie poradzic...niestety w Uk nie ma takich praktyk...lekarza widzi sie dopiero w chwili porodu...nooo chyba ze cos powaznego sie z kobieta dzieje....krew mnie zalewa bo nie mam zadnej pomocy...nawet po poronieniu nie mam sie do kogo zwrócic z pomoca....dzisiaj mnie naszedł taki ból i pustka ze nie umiem sobie z tym poradzic...chwilami mam takie odczucia ze chyba juz czas skonczyc te starania bo za chwile beda 3 lata i nic a z drugiej strony jak tak Was czytam to mam jednak jakąs nadzieje....
Ona miała super lekarza to mój to czarna magiaSkończyłam studia w Lublinie, z Wawy blisko może się wybiorę do Twojego lekarza, czy ciazko się dostać?
To Ty bralas encorton 10mg i accofil też?
Ty ,a ja myślałam że masz mieć cesarke?Aga zdrówka dla Ciebie i synka. My w niedzielę jedziemy do szpitala,mam dostać oxytocynę i czekać na skurcze. Mam nadzieję, że szybko urodzę. Pozdrawiam serdecznie
Cześć dziewczyny!
Postanowiłam się odezwać jak tylko zużywam ostatnie strony forum. Przerobiłam ostatnie dwa lata
Mam 40 lat skończone w sierpniu i właśnie siedzę w przychodni i czekam na pierwszą wizytę u lekarza. Prawdopodobnie jestem w 7 tc.
Mam dwoje dzieci 11 lat córkę i 13 lat syna. Mąż niezmienny od lat. No i tchnęło nas w maju, że cudnie by było mieć jeszcze jedno dzieciątko Oczywiście życie tworzy swoje scenariusze. Nie wychodziło przez kilka miesięcy. Jak straciłam pracę i zaczęłam szukać nowej to wtedy oczywiście wyszło
Na razie jestem pełna obaw. Pierwsza ciąża była całkowicie bezproblemowa zakończona porodem sn. Natomiast druga... Mdłości łącznie z pobytem w szpitalu, grypa, alergia... W 5 miesiącu wylądowałam w szpitalu z potężnym krwawieniem z łożyska przodującego. Urodziłam w 33tc przez cesarkę. Przez miesiąc nie mogłam się po niej pozbierać....
Tak że teraz boje się o przebieg ciąży, żeby nie powtórzyły się takie problemy. Na razie nie mam żadnych dolegliwości. Ani mdłości ani nic. Lekko bolą mnie tylko piersi.
Chyba wszystko. Dziękuję tym które wytrwały i doczytały
Pozdrawiam wszystkie zaciążone, starające się i wszystkie inne!
Odezwę się po wizycie. Trzymajcie kciuki!
Hej, dziewczyny, 9 października o 11:03 zgodnie z planem powitaliśmy na świecie nasza Córeczkę [emoji173]️ Całe 3500 gr Szczęścia. Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i otuchę w czasie oczekiwania, za to że byłyście, że dzięki Wam było mi łatwiej oswoić moje strachy. Wam wszystkim i każdej z osobna życzę bezproblemowej, nudnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania. Oby już wkrótce, każda ze Staraczek zobaczyła upragnione dwie kreski, a 9 miesięcy później mogła tulić swoje Maleństwo [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Marzenia się spełniają. Naprawdę!